Ами като компетентна по тази тема,ще кажа:ВЪЗМОЖНИ СА!!!Няма с какво някой да ме убеди в обратното,тъй като най-дългата и сериозна връзка,която имах беше от 3500км и продължи 4 прекрасни години.Моя бивш приятел беше в чужбина и то от доста дълго време,запознахме се в нета разбира се и той започна да си идва през 1-2 месец,а когато той не се прибираше в Бг- аз ходех при него.Тогава още бях в гимназията и летните ваканции прекарвах с него,на море идвахме заедно тук,всички празници бяхме заедно и бяхме ужасно щастливи,доста повече оценявахме един друг,когато знаехме,че другия е далеч...и всеки път,когато знаех,че ще се видим тези "пеперуди" в стомаха се появяваха.Така,че тези които твърдят че е невъзможно,да създадеш такава връзка-бръркате се много хора!Възможно е и се получават перфектни и много силни връзки с човека отсреща,но с цената на ОГРОМНО доверие в другия,както и на много компромиси и най-важното ИСТИНСКА ЛЮБОВ!Когато,човек обича истински-всичко е без значение(разстояние,години ,килограми и т.н.)