.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Как да убедя родителите си? ..

Здравейте.Не знам до колко темата ми е за тук,но ми трябва малко помощ.Отвори ми се златна възможност - да замина за Париж за 7 дена.Имаме всичко : разходите,нужните документи..но по някаква незнайна причина майка ми и баща ми не ми разрешават да ида.Тук трябва да спомена,че планираната почивка включва мен,най-добрата ми приятелка,нейната майка и моята майка..Тъм се чудех какво да направя,за да се съгласят?..Смисъл кое момиче на моята възраст не желае да посети града на любовта - Париж..Такава възможност е рядкост в днешно време,тъй като разходите са на високо ниво.Тъм..Как да ги убедя,че това ще е страхотно,както за мен,така и за моята майка?

Разходите ли имате или средствата?
    Честно казано, не знам защо не ти позволяват, особено ако ще си с майка си. Може пък и тя да си има ангажименти, за които не знаеш, и затова да не можете да заминете. Седни и разговаряй с тях, попитай ги за истинската причина и се примири, ако отново откажат.

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Цитирай Първоначално написано от MonicaR Виж мнението
    Разходите ли имате или средствата?
    Честно казано, не знам защо не ти позволяват, особено ако ще си с майка си. Може пък и тя да си има ангажименти, за които не знаеш, и затова да не можете да заминете. Седни и разговаряй с тях, попитай ги за истинската причина и се примири, ако отново откажат.
    Средствата имах предвид

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Плесни им по един шамар на тия изкуфели дъртаци!!!

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Плесни им по един шамар на тия изкуфели дъртаци!!!
    Това!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    първите 3 коментари .... WTF, вие да не сте една личност обаче шизофреник ??!
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Поговори с тях.Обясни им колко много би искала да отидеш,кажи им,че ти е било нещо като мечта (това в повечето случаи помага). Щом като имате средствата значи търси причината в себе си,действията си последните месеци,оценските си. Възможно е майка ти да има важни ангажименти в работата си. Щом го искаш толкова силно,просто има обясни колко е важно това за теб. Искам да те питам едно нещо: Майка ти разбира ли се с майката на приятелката ти? А харесва ли приятелката ти?
    Ако майка ти не харесва другата майка е възможно и това да е причината.
    Според мен разговора е най-важен.

Ако се държиш разглезено няма да мине .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си