.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 129
    anonymous895156
    Guest
    Мери, новата ти същност ми харесва

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Винаги съм си била все същия олигофрен :*

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    А така, мечтите ми като един напълно удоволетворен и развит седем годишен хлапак бяха да имам малка човешка-кукла, която да малтретирам, но и да се грижа за нея!
    И с децата така!
    Явно това е било показно за фетишите ми днес, обърнете се към терапевт! Психологията е важна наука, правя призив за всеки, неосъзнат хюмън бийнг, просто намерете себе си, в кътчето неотъпкан морал и възгледи, които не са напоени от телевизията, политиката, чалгата, и картофите! Да, специално картофите!
    Домати също тхо.
    + МАРИ ДЖЕЙН за ПРЕЗИДЕНТ €__€
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Checksum

Не съм казвала че външният вид няма значение . За съжалание точно заради майка ми в момента съм болестно суетна . За мен ад изглеждам зле е равно на това да съм смъртно болна . Ужасно мнго държа на външният си вид и ми е фикс идея да изглеждам добре . Самокритична съм дори когато имам гънка на дрехата да речем . И жестоко критикувам хората които не полагат грижи за себе си .
    Относно другото какво знач ако не е богаташ ще е безделник далеч не всички хора от средната класа за безделници . Дете съм на богати родилите и съм свикнала на лукс но това не значи че си търся богат прител да ме издържа . Не ме интересува дали е милионер или човек от среднат класа не гледам на тези неща от високо за да не падна .

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Checksum

Не съм казвала че външният вид няма значение . За съжалание точно заради майка ми в момента съм болестно суетна . За мен ад изглеждам зле е равно на това да съм смъртно болна . Ужасно мнго държа на външният си вид и ми е фикс идея да изглеждам добре . Самокритична съм дори когато имам гънка на дрехата да речем . И жестоко критикувам хората които не полагат грижи за себе си .
    Относно другото какво знач ако не е богаташ ще е безделник далеч не всички хора от средната класа за безделници . Дете съм на богати родилите и съм свикнала на лукс но това не значи че си търся богат прител да ме издържа . Не ме интересува дали е милионер или човек от среднат класа не гледам на тези неща от високо за да не падна .
    Казваш, че не си казала, че външният вид няма значение за теб, като в същото време говориш за това, че си болестно суетна и в тона на темата оставам с впечатлението, че Да в момента важно е да изглеждаш добре, но това по-скоро е станало така заради майка ти, а не заради самата теб. Заради това аз поне оставам с впечатлението, че за теб външният вид е маловажен.

Относно другото, не съм казал богаташ, а финансово осигурен мъж и не съм казал безделник от средната класа, а безделник. Няма как да знам какво значи за теб богаташ и какво значи човек от средната класа, но ми би било интересно да разбера.
    Казваш, че не си търсиш приятел да те издържа, но не си търсиш и приятел, койти ти би издържала, т.е. такъв, който предполагам за теб, не е нито от средната класа, нито богаташ. В това не виждам нищо лошо.
    Последно редактирано от Checksum : 01-04-2014 на 07:06

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Checksum Виж мнението
    Разликата, поне за мен, е, че като чета нейното мнение от него излиза позитивизъм и с това си мнение не цели да унижи някого. Тя казва, че според нея родителите и са възпитали умен и кадърен човек, не казва, че е най-умната и кадърната, напротив даже казва, че понякога се чувства глупава и недостатъчно добра. Не ми харесва, че нарича някои от децата посредствени, тъй като никой не си избира родителите и роднините, но бих го преживял. Различно е, защото в твоето мнение ти директно и конкретно заявяваш, че тя срещу теб е едва ли не бавна, което прави мнението ти няколко нотки по ... не нескромно, а гадно.
    Щом ги пише тези неща в поста си явно иска да е такава, в което не виждам нищо лошо, затова и я защитих. Щом за нея е важно да бъде умна и кадърна и се стреми към това значи един ден ще бъде такава, поне за нея си. Друг е вече въпросът какво значи умен и кадърен за един и какво значи умен и кадърен за друг.
    Съгласен съм с това, че е по-важно другите да те оценят какъв си, но това не означава, че ти не трябва да се самооценяваш високо. Тя никъде не е казала обратното.
    Точно.
    Все смятам, че интелигентният читател на поста ми ще го разбере по тоя начин...
    Аз пиша, че често се чувствам глупава в компания на определени хора, ама пак излизам надута, бе. Хах.

А Дрейд дори не спори за същността на казаното, а за начина, по който се поднася, което те прави... ами, лицемер.
    Също така... хайде да не говорим за работодатели и представяне, щото точно за такова ни "програмират" в университета. Не си единственият в добра среда.
    Моята представа за скромност е много по-различна от вашата и в този ред на мисли съм доста по-скромна отколкото изглеждам. Няма да се хабя да обяснявам защо, но това, че не си държа езика зад зъбите не значи, че не съм скромна. Което значи, че уменията ти да преценяш хората... не са особено добри. Примерно.
    Което пак няма да се хабя да доказвам.

Както и да е. Повече няма какво да кажа.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-06-2014 на 09:47

Мега фен Аватара на draid
    Че то да си държиш езика зад зъбите е едно от най-ценните неща, ама много малко жени могат да го направят.

Мега фен
    Разлика между това да си траеш от страх да не станеш за резил и това да осъзнаваш кога изобщо има смисъл да говориш има доволно.

За момент си помислих, че е вдигнала левъл Пантерката и затова не отговаря в темата, ама тя реши да ме разочарова. Т_Т

Checksum

Не не си разбрал правилно . Майка ми само е допринесла още повече за тази суета . За мен самата външноста е важна както и за всяко нормално момиче .

Когато човек има знания в дадена област или постижения . Когато човек се гордее с това което е защо пък да не се похвали . Скромността е хубаво качество стига да не става прекалена и да подтиска човек да доказва какво може .
    Страшно тъжно е млади и кадърни хора да не си признават какво могат само защото някой им е набил в главата че трябва да са скромни . На мен хората които само скромничат и не показват какъв капацитет имат са ми ужасно лицемерни .

Да. Нашите искат да стана "бизнесмен"...И това и уча...Уж щях да уча каквото искам, но ето, че не е точно така. Те са сигурни, че аз и костюма ще се разберем, ама аз не го виждам все още това

Мъжете с костюми са много привлекателни.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Мъжете с костюми са много привлекателни.
    Факт, ама не по темата

Рони, какво ще рече "уча бизнес"?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Факт, ама не по темата

Рони, какво ще рече "уча бизнес"?
    Права е, няма какво да учиш. Трябва само да си достатъчно убедителен, че да ти приемат пликчетата. И като кажеш нещо да го правиш.
    Последно редактирано от Checksum : 01-06-2014 на 17:12

Относно скромността. Трябва човек да знае за какво да е скромен и за какво да не е скромен.
    Не трябва да си скромен относно някакви общи понятия пред непознати относно: умен, кадърен, добър, готин и т.н. Най-малкото нямам как да го проверят. Не е ясно какво значи да си умен, поне на мен не ми е. Или добър.
    Трябва да си скромен, когато говориш за нещо конкретно или за някаква конкретно свършена работа, тъй като, ако не си със сигурност най-добрия, 100% може някой да те хване на тясно. И хване ли те, 100% ще изглеждаш смешно и нелепо. Трябва да си достатъчно умен, за да прецениш в каква среда се намираш точно в момента и да си сигурен, че няма по от теб. Лично аз, за свършена работа не скромнича едва след като са минали няколко месеца, откакто е завършена.

anonymous708973
    Guest
    Права е, няма какво да учиш. Трябва само да си достатъчно убедителен, че да ти приемат пликчетата. И като кажеш нещо да го правиш.
    Всъщност аз го уча и затова ми е интересно.

За другия ти пост съм отново напълно съгласна. Рядко е добре/уместно да се хвалиш за конкретна работа.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Че то да си държиш езика зад зъбите е едно от най-ценните неща, ама много малко жени могат да го направят.
    Поправям, хора. Защото и мъжете понякога трудно млъкват, макар и от други подбуди.
    Т'ва, че някой се бори с всяка вятърна мелница на пътя не го прави нито кадърен, нито способен.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Поправям, хора. Защото и мъжете понякога трудно млъкват, макар и от други подбуди.
    Т'ва, че някой се бори с всяка вятърна мелница на пътя не го прави нито кадърен, нито способен.
    Жени звучи по-добре.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не трябва да си скромен относно някакви общи понятия пред непознати относно: умен, кадърен, добър, готин и т.н. Най-малкото нямам как да го проверят. Не е ясно какво значи да си умен, поне на мен не ми е.
    Много си е ясно даже, че седне ли някой да се хвали със завиден умствен капацитет, може би той ще да е нещото, което най-сериозно му липсва. То това е като онази приказка за властта - наложи ли ти се да обясняваш, че имаш, най-вероятно нямаш.

Трябва да си достатъчно умен, за да прецениш в каква среда се намираш точно в момента и да си сигурен, че няма по от теб.
    Че то за да си сигурен в това, трябва максимум да си седнал пред 2ра А група на детска градина Малина да се обясняваш...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Много си е ясно даже, че седне ли някой да се хвали със завиден умствен капацитет, може би той ще да е нещото, което най-сериозно му липсва. То това е като онази приказка за властта - наложи ли ти се да обясняваш, че имаш, най-вероятно нямаш.

Че то за да си сигурен в това, трябва максимум да си седнал пред 2ра А група на детска градина Малина да се обясняваш...
    А ако го прави с цел точно някоя като теб да си помисли това?

Относно второто, точно ако си пред 2ра А група на детска градина Малина не би трябвало да си толкова сигурна.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    А ако го прави с цел точно някоя като теб да си помисли това?

Относно второто, точно ако си пред 2ра А група на детска градина Малина не би трябвало да си толкова сигурна.
    Ооо, да. Хайде разкажи сега малко за световната конспирация.

anonymous895156
    Guest
    Относно скромността... Ако човек, с когото се запознавам, ми заяви "Аз съм (много) интелигентен" и не го казва хумористично, директно ще го игнорирам, защото или е твърде самонадеян, или уменията му да общува са под нулата.
    Но постът на пантерата не звучеше по такъв начин, друг е въпросът, че едни и същи хора използват всяка втора тема, за да водят вечните си спорове, хващайки се за малоумни неща.

Ооо, да. Хайде разкажи сега малко за световната конспирация.
    Изводът е да не преценяваш и подценяваш или надценяваш хората на базата на това, какво мислят, правят/не правят, слушат, питат, говорят и т.н.

Явно не ти се е случвало да те изиграят по подобен начин.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Изводът е да не преценяваш и подценяваш или надценяваш хората на базата на това, какво мислят, правят/не правят, слушат, питат, говорят и т.н.

Явно не ти се е случвало да те изиграят по подобен начин.
    Ако не преценявам хората по това какво "мислят, правят, говорят", какво ми остава? Ако имаш предвид да не се дават прибързани оценки, тогава съм съгласна.

Ако не преценявам хората по това какво "мислят, правят, говорят", какво ми остава? Ако имаш предвид да не се дават прибързани оценки, тогава съм съгласна.
    Знаех, че ще питаш това и отговорът ми е да не ги. Няма смисъл?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си