- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Татуировка
Няма заздравителни качества, има омекотяващи кожата такива, а това е главната цел на въпросното мазило.
Не се мажа с вазелин и изрично написах, че Вита Мерфен е най-доброто, с което може да се маже татуса.
Интересно ми е как реши, че от вазелина цветовете ще избелеят, а ти така и не ми отговори.
значи вазелина се абзорбира в кожата много бавно и не се абзорбират добре , може да полепнат бактерии по татуировката , да се инфектира и т.н
вземи чети малко нали имаш гугал. не знам кой олигофрен би препоръчал вазелин![]()
![]()
![]()
аз знам кое е най доброто обаче казах изрично 50 пъти че няма да го напиша понеже не заслужавате , чепкаш се ти и останалите и говорите наизуст и ме дразните затва заслужавате да не знаетеи да ви се бъгнат татусите
![]()
И това влияе на цвета как?
Заобикаляш ми въпроса.
По темата, чела съм и в Гугъл, и с доста татуисти съм говорила. Никой не препоръчва вазелин, не знам как го реши това.
и аз от 2 седмици имам татус, но го мажа с вита мерфен и не са ми излизали такива бели коричкивазелина не е за препоръчване
Мазах го още 2 дена с вазелин и се махнаха всичките![]()
Един мой фр и той си направи и на него са му казали с вазелин![]()
Който е позвал Бепантенол доволен ли е?
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!