- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли, че добрите хора са самотни?
нужен ми е само един куршум![]()
Не са тъпи. Представи си, че човек не може да се чувства пълноценен и не може да се впише ценностно в днешното консуматорско общество. Представи си, че го дразни непрекъснатото ламтене за пари, коли, власт. Дразни го, че се прокламира щастието на всяка цена, а щастие на всяка цена означава нечистиви методи за постигането му. Тогава той не става ли айтсайдер??? Монах?? Отшелник...
Начи, представи си, че си 20 годишна мацка с лилави прашки, дето й е депресирано и се опитва да изкара света виновен...
прокламира според коя представа? Добре, не мислиш ли,че по този начин пък се озлобяваш към всичко? И, че ти ставаш същото това зло?
Да се изолираш от всичко не е добро. Не бива да задържаш всичко в себе си. Напротив, трябва да се бориш. Да търсиш това,което мислиш за праведно.
Но, да... ,,свестните'' за нашите представи в обществото са малко и са поради това са изолирани. Те не са всеки ден по чалготеките, по баровете и тнт. Те обаче не виждам по какво причини трябва да са по-добри? Кадърни, умни, всякви може да са, но не и добри. И затворник, и крадец - всеки може да бъде добър, всеки може да прояви всякакво милосърдие.
Аз си лягам, утре ще ви опонирам.
Айде.
Духайте супата и само аз съм права.
Така да знаете.