Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack
Темата ми изглежда 1/1 от известен пуа сайт , преведена .
Успял съм да преведа цяла тема от пуа сайт? Не вярвам докато не се уверя с очите си

Догодина може да редактирам, с детайли.
Не помня да съм те наемал за редактор, но ще се радвам да си дадеш мнението и градивната критика, за глупостите, които съм писал.

Бих добавил , че трябва да се избягва предвидимостта и неподдържан външен вид - най-важни са тяло + усмивка.
Усмивката е задължително нещо, а поддържания външен вид е въпрос на самоуважение и на уважение към околните, но по мое мнение израз, като "най-важно е" няма, защото всичко върви ръка за ръка. Когато външния ти вид не е подплатен с правилно държание (или както смята мъдрият професор Вучков, с пари, за да могат да те използват) е се тая.

И голямата грешка , която допусках най-често в началото - превръщане на момичето в нещо , което не е ( повече , отколкото е всъщност ) и инвестиране на прекалено много време и чувства в нея , преди да ги е заслужила.
Редовно го правих и аз това

Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall
избирай на кой да го казваш и недеи да светваш всеки идиот Просто съвет
Разбирам те какво искаш да кажеш и даже съм на същия принцип. Да не си давам съветите, когато не са желани. Но пък от друга страна това е форум, пълен с различни хора и се замислям за някой пич, който не знае точно какво да прави и иска да се замисли върху това-онова и да понаучи нещо, в такъв случай тема като тази ще му е от полза.

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
Fake It e девствен и пъпчив кодер.
Разкри ме, но всъщност не съм кодер. Занимавам се с ядрена физика.