- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-чести грешки при флирта с жени
Много ми хареса коментарът ти, vladyman. Само не съм съгласен с това "прави нещо по принуда, за да те харесват" (като например да се учиш на китара и т.н.). За да излезеш от рамките на "стадото", както ти го наричаш е нужно просто да следваш себе си, а не интересите на останалите, защото те не са автоматично и твои интереси, които ти доставят удоволствие, въпрос на индивидуализъм е. Открийте кое ви носи удоволствие, открийте хобито и таланта си, които жената до вас да оцени, но никога не правете нещо само по задължение, за да се харесате на някой.
Това чак сега го видях, като препрочитах тематаПървоначално написано от PinkPan7her
"дай си номера" само по себе си е глупав подход, щото предполага някакъв заповеднически тон, което само по себе си е крайност. Имам предвид вместо "Може ли да ти взема номера/ще си дадеш ли номера?" да се използва нещо от сорта на "Защо не си оставиш телефона, да си поприказваме друг път, понеже сега ми се налага да тръгвам", казано с усмивка, чар и увереност. В такива случаи лично аз използвам друг подход, но този, който предложих тук е доста по-успешен от искането на позволение или заявяването на твърдо решение, все едно тя е длъжна да си даде номера.