Здравейте.. момиче на 16 години съм. От доста време влизам в този форум и мисля че дойде и моят ред да си излея душата :Дд Та проблемът ми, ако мога да го нарека така изобщо, е че не се познавам.Имам някакъв неопределен характер, сменям си мнението и настроението всяка минута.Не знам как точно да го обясня .. например > смених си стила на обличане 1000 пъти или пък начина на гримиране.Същото е и в отношенията ми с хората - понякога трябва да ми вадиш думите със ченгел, както се казва, друг път пък няма да млъкна цял ден.Един път ще ми лазиш по нервите и нищо няма да ти кажа, а друг път за най-малкото ще ти се развикам пфф нещо такова :ДД Като цяло съм затворен човек, бих казала, не мога да общувам свободно със всеки, но както казах, всеки път е различно - в някой случаи много лесно завързвам разговор.Всичко това адски много ме дразни Искам да бъда малко по-общителна, по .. как да се изразя .. Искам да имам някакъв точно определен стил на обличане, външен вид и модел на поведение, което да си е характерно точно за мен .Искам да се опозная наи-после :Д
Наясно съм с факта, че сега все още ми се изгражда характера и може би е нормално до една степен да се чувствам така.Просто исках да споделя.Извинявам се за тъпата тема и благодаря на тези, които ми изчетоха глупостите.Ще се радвам, ако някой сподели своето мнение
Последно редактирано от Kalina56 : 12-30-2013 на 21:27