Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
Тъй като моето мнение в тази тема се покрива с нейното, ще отбележа, че май пропускаш факта, че те са се сближили, така че не може да говориш за "човек не разправя на всеки", редно е, когато усещаш накъде отиват нещата да дадеш право на избор на отсрещния. По този начин той ѝ отнема правото на избор. И ти не ми се вярва да си ОК, ако се зарибяваш с някоя без да подозираш, че имате такива различия и го разбереш така. И въобще не се знае дали религията или националността е проблем. Честно казано по-вероятно е да е нациалността. И мен би ме отблъснало, ако разбера, че някой е турчин, ако ще и да е най-готиния човек, когото познавам. Не съм против подобни връзки, нито против хората - не ме разбирайте погрешно, просто АЗ не бих го приела, както и други, една от които вероятно е момичето от темата.
Предполагам имаш подобно на нейното мислене и за това ще те помоля ако може да ми отговориш защо би те отблъснал турчин ? И във всякакъв аспект ли би те отблъснал или само ако става въпрос за по интимни отношения ?