.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Авторе много си бил некоректен с нея . Другите не знам даже защо скочихте да обвинявате мацката защо той не й казал по рано а ?! В край на сметка мюсюлманините все още си имат жестоки религиозни закани доколкото аз знам такива неща се казват в началото . Да не е права да те обижда далеч съм от тая мисъл но и ти не си постъпил коректно като си скрил подобно нещо .

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Авторе много си бил некоректен с нея . Другите не знам даже защо скочихте да обвинявате мацката защо той не й казал по рано а ?! В край на сметка мюсюлманините все още си имат жестоки религиозни закани доколкото аз знам такива неща се казват в началото . Да не е права да те обижда далеч съм от тая мисъл но и ти не си постъпил коректно като си скрил подобно нещо .
    Склонен съм да не се съглася с теб. Човек не върви да разправя на всеки "Здравейте, аз съм мюсюлманин/християнин/евреин!" Това се казва, когато става дума по дадена тема. Представи си, че с дадено момче се харесвате, усещаш, че прехвърчат изкри, но не сте говорили по темата и той идва и ти казва: "Здравей! Хайде да излезем на среща. Аз съм мюсюлманин!" - Как ще реагираш?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Склонен съм да не се съглася с теб. Човек не върви да разправя на всеки "Здравейте, аз съм мюсюлманин/християнин/евреин!" Това се казва, когато става дума по дадена тема. Представи си, че с дадено момче се харесвате, усещаш, че прехвърчат изкри, но не сте говорили по темата и той идва и ти казва: "Здравей! Хайде да излезем на среща. Аз съм мюсюлманин!" - Как ще реагираш?
    Тъй като моето мнение в тази тема се покрива с нейното, ще отбележа, че май пропускаш факта, че те са се сближили, така че не може да говориш за "човек не разправя на всеки", редно е, когато усещаш накъде отиват нещата да дадеш право на избор на отсрещния. По този начин той ѝ отнема правото на избор. И ти не ми се вярва да си ОК, ако се зарибяваш с някоя без да подозираш, че имате такива различия и го разбереш така. И въобще не се знае дали религията или националността е проблем. Честно казано по-вероятно е да е нациалността. И мен би ме отблъснало, ако разбера, че някой е турчин, ако ще и да е най-готиния човек, когото познавам. Не съм против подобни връзки, нито против хората - не ме разбирайте погрешно, просто АЗ не бих го приела, както и други, една от които вероятно е момичето от темата.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-02-2014 на 11:14

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Тъй като моето мнение в тази тема се покрива с нейното, ще отбележа, че май пропускаш факта, че те са се сближили, така че не може да говориш за "човек не разправя на всеки", редно е, когато усещаш накъде отиват нещата да дадеш право на избор на отсрещния. По този начин той ѝ отнема правото на избор. И ти не ми се вярва да си ОК, ако се зарибяваш с някоя без да подозираш, че имате такива различия и го разбереш така. И въобще не се знае дали религията или националността е проблем. Честно казано по-вероятно е да е нациалността. И мен би ме отблъснало, ако разбера, че някой е турчин, ако ще и да е най-готиния човек, когото познавам. Не съм против подобни връзки, нито против хората - не ме разбирайте погрешно, просто АЗ не бих го приела, както и други, една от които вероятно е момичето от темата.
    Предполагам имаш подобно на нейното мислене и за това ще те помоля ако може да ми отговориш защо би те отблъснал турчин ? И във всякакъв аспект ли би те отблъснал или само ако става въпрос за по интимни отношения ?

Цитирай Първоначално написано от cassiusclay98 Виж мнението
    Предполагам имаш подобно на нейното мислене и за това ще те помоля ако може да ми отговориш защо би те отблъснал турчин ? И във всякакъв аспект ли би те отблъснал или само ако става въпрос за по интимни отношения ?
    За по-интимни, но и за по-близко приятелство също. Няма конкретна причина, просто ако разбера нещо такова и автоматично ме отблъсква от човека.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Обаче да съм се запознала, да има искри или пък дори да няма, но да е страхотно момче и да разбера по-късно и това да ме отблъсне - чисто и просто кифленско.
    Дори като изключим предразсъдъците относно нациалността, самия факт, че разбираш за нещо толкова важно толкова късно е достатъчно отблъскващ.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-02-2014 на 11:59

anonymous708973
    Guest
    Дори като изключим предразсъдъците относно нациалността, самия факт, че разбираш за нещо толкова важно толкова късно е достатъчно отблъскващ.
    За това съм съгласна, ама мога ли да съдя човека, като виждам предразсъдъците около мен?
    И аз да бях, и аз нямаше да си призная без бой.

Малко офтопик - на едно парти един турчин си беше харесал моя приятелка. По-светъл от мен, рус и синеок, роден в Турция, ама живеещ в Германия от години. Толкова мюсюлманин, колкото аз съм християнка - тоест по документи само. Кусурът му беше, че е нисък, не че е турчин :д
    Сега... за разни съмнителни обекти с гнусни мустаци не говорим

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За това съм съгласна, ама мога ли да съдя човека, като виждам предразсъдъците около мен?
    И аз да бях, и аз нямаше да си призная без бой.
    Че кой го съди? Ние просто казахме, че подобна реакция не е непредвидима, а напротив. И по тази логика(на мнозинството писали) какво - дори да се съберат, пък чак след това тя да разбере, че не знае всичко - не би трябвало да има проблем, така ли?

Иначе, голяма част от турците, които аз познавам са много красиви и поддържани момчета(и момичетата де). Знам и, че ако имат приятелки са доста по-сериозни и се грижат добре за момичетата си, но просто, като знам, че е такъв не бих се занимавала.

Един познат веднъж беше се забил с едно момиче в една дискотека, обаче мацката му казала, че се казва...да речем Иванка(българско име). След време я чакаме да се запознаем с нея компанията, тя идва и се оказва, че я познавам и никаква Иванка не е, а е с турско име. Ей, това момче побесня в него момент, после обаче момчетата го успокояваха, че не било голяма работа, а иначе момичето си е доста красиво. Та мина му на следващия ден и пак се виждаха за кратък период, така че, може и момичето от темата да омекне, знам ли. Зависи колко е важно за нея и какво по-точно търси.

anonymous708973
    Guest
    И мен би ме отблъснало, ако разбера, че някой е турчин, ако ще и да е най-готиния човек, когото познавам.
    Да се запозная с момче и да разбера, че е турчин - вероятно ще подходя подозрително.
    Обаче да съм се запознала, да има искри или пък дори да няма, но да е страхотно момче и да разбера по-късно и това да ме отблъсне - чисто и просто кифленско.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си