- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Равносметката
Добро утро! ^^
Днес започваме да пишем нова книга от 365стр. Каква равносметка сте си направили за изминалата година? Какво надградихте върху себе си и какви житейски поуки успяхте да извлечете? Какво си обещавате да промените у вас и с какво мислите, че успяхте да се преборите?
Иии ЧНГ отново!
Честита ти и на теб!
Единствената ми поука от миналата година е, че събирането за нова година трябва да се организира по-с време...
Няма да се променям, ти и така си ме обичаш...
Едно синьо п(т)иче.
Ако не си забелязала, темата ти е в кофата...
синьо птиче? хммм, някой папагал?
и какво от това, че е в Кофата? може да се прежалите веднъж и за мен...![]()
Да, понякога се държи като абсолютен папагал.
Няма да те лъжа... Не.![]()
май не схванахте съвсем смисъла на темата
Васко, в личен план, душа...какви ти заблудени хора?
по-късно като отрезнея напълно, може и аз да се разпиша![]()
окей, защо съм заблудена? кое ме прави такава? как позна без очила? кое мое мнение/позиция по даден ?-с те накара да ме мислиш за такава?
айде аргументирайте се, плс
баси..и днес решихте да ме ядосвате
и нда, владеят света, което не е чак толкова лошо и този факт датира от около има няма +-20 века
жалко, няма ги вече смислените спорове, при които се спазва добрият тон
бих казала нещо, но по-добре да си замълча
дори сега се сещам за някакъв спор с мен, теб, Чачо и още някой май :/
само бих добавила, че когато си позволяваш да наричаш някого глупав и заблуден, ей тъй, това говори някои неща и за теб...но нека не задълбавам
и не разбирам, защо ме слага в тази маса, когато аз дори не ги подкрепям
Точно така, не съм искал да те обидя.
Не съм те слагал, ти сама се сложи. Знаех, че още първият път като го напиша, някои хора ще се сетят и това ми стигаше. Но явно ти не разбра и започна някакъв "спор". Файлнах малко ас.и не разбирам, защо ме слага в тази маса, когато аз дори не ги подкрепям![]()
Последно редактирано от OoVasKoO : 01-01-2014 на 09:55
Васко, лошо момче, защо затрудняваш ежедневието на хората???????
Честита Нова година, живи и здрави да сме, желая ви много късмет, успехи и поводи за усмивки!
Миналата година не беше една от най-успешните, пък дано тази е по-добре!
Мързи ме да пиша повече, спала съм 2 часа.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Не си правя равносметки за годината, има една мисъл - миналото е водата под моста на живота.
Както казват треньорите на футболни отбори - играем мач за мач и гледаме напред.
n00bs
Толкова много ми е сънено и уморено, че съм неспособна да мисля и говоря сериозно. Обещавам си следващата година да я посрещна още по-епично.