.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Аз не ползвам защото нашите приемат това за странно и смешно. Веднъж когато намекнах на по-голямата ми сестра, че искам да си купя тя започна да се смее и да се шегува с това. И ще ме е срам да го ползвам и за го държа в банята. Колкото и странно да звучи.

Фен Аватара на Madlenita
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Аз не ползвам защото нашите приемат това за странно и смешно. Веднъж когато намекнах на по-голямата ми сестра, че искам да си купя тя започна да се смее и да се шегува с това.
    Подиграват ти се, че искаш да подържаш лична хигиена?Какви са тия родители? :о
    По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
    Мечо Пух

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от Madlenita Виж мнението
    Подиграват ти се, че искаш да подържаш лична хигиена?Какви са тия родители? :о
    Тц .. не ми се подиграват за това, че искам да поддържам лична хигиена, а просто приемат това един вид за лигавщина, след като мога да се мия и с душ-гел или само с вода. И някакси ме е срам да го ползвам, как да обяснявам на баща ми примерно за разни интимни хигиени.

Тц .. не ми се подиграват за това, че искам да поддържам лична хигиена, а просто приемат това един вид за лигавщина, след като мога да се мия и с душ-гел или само с вода.
    Ми не е едно и също, Момичето го е обяснила по-напред.
    Само с вода?
    Ще пораснеш и ще си промениш мнението може би. Важното е да си здрава

anonymous708973
    Guest
    Аз не ползвам защото нашите приемат това за странно и смешно. Веднъж когато намекнах на по-голямата ми сестра, че искам да си купя тя започна да се смее и да се шегува с това. И ще ме е срам да го ползвам и за го държа в банята. Колкото и странно да звучи.
    Купуваш си, държиш го в шкафа. Като се къпеш, взимаш го с теб в банята и след душа го връщаш в шкафа.

Използвала съм Лактацид, ама малко солено излиза, та ще търся друг вариант.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си