- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми каза че ме обича, но аз не я харесвам
Здравейте! преди 7 дена се запознах с едно навъншен вид не особено красиво момиче, след 2 дена тя ми каза че много ме харесва, аз обаче не я харесвам.Разменихме си подаръци и тя през цялото време правеше неуспешни опити да ме целуне, а накрая след цялата вечер успя.Когато се прибрах вкъщи си писахме и тя си помисли че я харесвам и когато се видяхме повторихме целувката дори се натискахме и тръгнахме, след това на нова година тя дойде у моите приятели където правихме секс тя на няколко пъти ми казва колко ме обича, как съм перфектен и такива неща, но проблема е че аз съм много повърхностен и продължавам да не я харесвам навъншен вид, и ми е гадно, защото я лъжа.Дайте ми някакви идеи да я късам ли или не, и ако да как да го направя, защото досега никое момиче не ми е казвало, че ме обича, но пък ако се задълбочът нещата няма да се измъкна от нея![]()
Мерси предварително![]()
Ами ти май трябваше да се замислиш дали да я късаш преди да я чукаш, а? Не знам - мен не може някоя да ме целува, ако аз не искам. Тия неща стават по взаимно съгласие. Как е успяла да те натисне толкова сериозно, че да те нацелува без да го искаш, не знам.
Ти хем не я харесваш, хем я натискаш и спиш с нея. Сега се чудиш как да я скъсаш. Като ти чета мнението, проблема ти май не е ДАЛИ да я скъсаш, не е и КАК да я скъсаш. Проблема в случая е как да я скъсаш без да ти тръгне славата, че си курварче и това да ти докара лоша слава, от която мадамите в твоето село ще спрат да ти пускат.
От кога ти се води гадже, а не ходите дори??? о.о
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ок хора може би сте прави, но айде моля ви помогнете ми де. Искам да я скъсам не ми харесва на външен вид това е .
Мъж, който казва:"Без това не я обичах'' след раздяла... Тогава извинявам се ,че използвах думата ''Мъж'' в началото на изречението![]()
Жалки са ми индивиди като вас - щом не ти харесва дадено момиче не се занимавай с нея .. тя неможе да те целуне насила. Ти още малко ще кажеш и че те е изнасилилаОтговори ми - като не ти харесва защо си спал с нея?!
Ако е казала,че те обича повреме на сексуалния акт....може би е било от еуфория.
Научно доказано е че жените казват първи на мъжа,партньора си че ги обичат.
Като цяло ли си повърхностен или само в този случай?Чувствата не могат да дойдат когато
си поискаш.Може би ти трябва време.Колко сам ще разбереш....
Не прави сте не разбирам просто, защото съм на 16 може би незнам. Затова се обръщам за помощ тук, но като гледам май няма да ми помогнете а ? Вероятно не сте достатъчно компетентни незнам
Доста по-компетентни сме от теб, за да знаем, че е редно да се съобразяваш с чувствата на хората, дори и с тези на по-грозничките.
А относно "помогнете ми" - е как!? Да я скъсаме вместо теб ли? Като искаш - късай я. Ние ти казваме просто, че си се възползвал от момичето и това не ти прави чест.
Kill it before it lays eggs.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Добре де но как да я скъсам ми е въпроса, какво да и кажа
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
А защо си се целувал и спал с нея като ти е грозна ?
Как спите с хора които имате за грозни не знам .Аз с човек който ми е грозен дори не бих си помислила да се допира пък камо ли да спя .
По темата
Поговори нея но не я режи грубо нито й казвай защо я режеш . Просдто кажи нещо от рода - Виж но не мисля че между нас ще се получи и т.н
Значи ние като сме ти некомпетентни, защо искаш нашето мнение?
Момченце ти май не си много наясно със себе си. Много ли ще ти е приятно да харесваш някое момиче и да и кажеш, и нещата тъкмо да станат истински, и тя да ти каже- ми сори, грозен си.
Малко трябва да се мисли преди да се правят тия простотии. Тука не става въпрос само за твоите чувства и ти да се "отървеш". Става въпрос и за на отсрещния чувствата, за което никой не се сеща да помисли напоследък.
Ти си ми точно от тоя тип "дебна да ебна", една ми пуснала ся как да я отрежа. Като не ти е харесвала да си си го държал в гащите, сега му мисли. Няма как да я 'зарежеш" без да я нараниш.
Wtf, все още ли се срещат такива индивиди, жалко....
Ами, сърбай си попарата сега, както му се вика. Никой в тоя форум не може да ти помогне, а ти май това искаш.![]()
За кво си тръгнал с нея като дори и не я харесваш че даже и секс си правил с нея? и как правиш секс с човек който не те привлича?