.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Гаджето ми каза че ме обича, но аз не я харесвам

Здравейте! преди 7 дена се запознах с едно навъншен вид не особено красиво момиче, след 2 дена тя ми каза че много ме харесва, аз обаче не я харесвам.Разменихме си подаръци и тя през цялото време правеше неуспешни опити да ме целуне, а накрая след цялата вечер успя.Когато се прибрах вкъщи си писахме и тя си помисли че я харесвам и когато се видяхме повторихме целувката дори се натискахме и тръгнахме, след това на нова година тя дойде у моите приятели където правихме секс тя на няколко пъти ми казва колко ме обича, как съм перфектен и такива неща, но проблема е че аз съм много повърхностен и продължавам да не я харесвам навъншен вид, и ми е гадно, защото я лъжа.Дайте ми някакви идеи да я късам ли или не, и ако да как да го направя, защото досега никое момиче не ми е казвало, че ме обича, но пък ако се задълбочът нещата няма да се измъкна от нея

Мерси предварително

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ами ти май трябваше да се замислиш дали да я късаш преди да я чукаш, а? Не знам - мен не може някоя да ме целува, ако аз не искам. Тия неща стават по взаимно съгласие. Как е успяла да те натисне толкова сериозно, че да те нацелува без да го искаш, не знам.
    Ти хем не я харесваш, хем я натискаш и спиш с нея. Сега се чудиш как да я скъсаш. Като ти чета мнението, проблема ти май не е ДАЛИ да я скъсаш, не е и КАК да я скъсаш. Проблема в случая е как да я скъсаш без да ти тръгне славата, че си курварче и това да ти докара лоша слава, от която мадамите в твоето село ще спрат да ти пускат.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    От кога ти се води гадже, а не ходите дори??? о.о
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Цитирай Първоначално написано от castela5 Виж мнението
    през цялото време правеше неуспешни опити да ме целуне, а накрая след цялата вечер успя.
    Момичено е покорило върха просто, не знам как може да недоволстваш :дд

Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    Момичено е покорило върха просто, не знам как може да недоволстваш :дд
    То пък един връх... да си го удари човек в...

Ок хора може би сте прави, но айде моля ви помогнете ми де. Искам да я скъсам не ми харесва на външен вид това е .

Мъж, който казва:"Без това не я обичах'' след раздяла... Тогава извинявам се ,че използвах думата ''Мъж'' в началото на изречението

Жалки са ми индивиди като вас - щом не ти харесва дадено момиче не се занимавай с нея .. тя неможе да те целуне насила. Ти още малко ще кажеш и че те е изнасилила Отговори ми - като не ти харесва защо си спал с нея?!

Повече от фен Аватара на zliat
    Ако е казала,че те обича повреме на сексуалния акт....може би е било от еуфория.
    Научно доказано е че жените казват първи на мъжа,партньора си че ги обичат.
    Като цяло ли си повърхностен или само в този случай?Чувствата не могат да дойдат когато
    си поискаш.Може би ти трябва време.Колко сам ще разбереш....

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Какво го съдите момчето. Ебал я е, не я е убил...

Не прави сте не разбирам просто, защото съм на 16 може би незнам. Затова се обръщам за помощ тук, но като гледам май няма да ми помогнете а ? Вероятно не сте достатъчно компетентни незнам

Доста по-компетентни сме от теб, за да знаем, че е редно да се съобразяваш с чувствата на хората, дори и с тези на по-грозничките.
    А относно "помогнете ми" - е как!? Да я скъсаме вместо теб ли? Като искаш - късай я. Ние ти казваме просто, че си се възползвал от момичето и това не ти прави чест.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Kill it before it lays eggs.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Добре де но как да я скъсам ми е въпроса, какво да и кажа

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Първо гадже ли ти е?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Кажи ѝ, че не искаш връзка и толкова.

А защо си се целувал и спал с нея като ти е грозна ?

Как спите с хора които имате за грозни не знам .Аз с човек който ми е грозен дори не бих си помислила да се допира пък камо ли да спя .

По темата
    Поговори нея но не я режи грубо нито й казвай защо я режеш . Просдто кажи нещо от рода - Виж но не мисля че между нас ще се получи и т.н

Значи ние като сме ти некомпетентни, защо искаш нашето мнение?
    Момченце ти май не си много наясно със себе си. Много ли ще ти е приятно да харесваш някое момиче и да и кажеш, и нещата тъкмо да станат истински, и тя да ти каже- ми сори, грозен си.
    Малко трябва да се мисли преди да се правят тия простотии. Тука не става въпрос само за твоите чувства и ти да се "отървеш". Става въпрос и за на отсрещния чувствата, за което никой не се сеща да помисли напоследък.
    Ти си ми точно от тоя тип "дебна да ебна", една ми пуснала ся как да я отрежа. Като не ти е харесвала да си си го държал в гащите, сега му мисли. Няма как да я 'зарежеш" без да я нараниш.

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Wtf, все още ли се срещат такива индивиди, жалко....
    Ами, сърбай си попарата сега, както му се вика. Никой в тоя форум не може да ти помогне, а ти май това искаш.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Какво го съдите момчето. Ебал я е, не я е убил...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на baby_baby
    За кво си тръгнал с нея като дори и не я харесваш че даже и секс си правил с нея? и как правиш секс с човек който не те привлича?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си