.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Кажете..!!!

Повече от фен Аватара на DeHu
    И какво сега,като ти кажем всички,че не е нормално и 'приятелката' ти е леке и курва,по-добре ли ти стана? Ако ти е проблем поведението и,по-добре го обсъди с нея.Някои момичета имат по-буен пубертет,а нея изглежда няма кой да я контролира,така че вместо да драматизираш тука,вземи та проведи с нея един разговор,че не е това начина.

anonymous895156
    Guest
    Имам чувството, че тук има селска седянка и бабите обсъждат, колко им липсват "онези времена".
    Колкото до темата - защо въобще си я пуснала? За да чуеш колко е лошо момичето, с което си се скарала и да я очерниш пред група непознати? Я си гледай собствения живот.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vsnpnde Виж мнението
    В днешно време това вече е нормално - 14 годишни с 2 промила алкохол, а и може би до някъде зависи от родителите? Не знам, не ги разбирам тия неща..
    глупак

Супер фен Аватара на mayaaa
    Сега "Да" ли се очаква някой да напише... Не знам защо ама винаги много са ме дразнили теми с очевидни неща, общи приказки, предъвквани пак и пак по 8182392437 пъти....
    А, като някой си е решил да го прави си е негова работа, така че спрете да се месите в чуждите животи. Постоянно някой да обсъждате... Нито има полза за вас, именно обратното, нито пък за него/нея има полза. Все пак, надявам се, че не мислите, че някой индивид от описанието ще отвори темата, ще прочете 2-3 страници мнение и ще си каже "Тази тема промени мисленето ми за винаги, бил съм в грешка!" Айде, живейте си СВОЯ живот и се укротете малко...
    И стига с това колко пропаднало е сегашното поколение и някакви подобни неща. Винаги е имало ВСЯКАКВИ хора, но най-малкото сега е по-лесно да се разбере за тях.
    Последно редактирано от mayaaa : 01-08-2014 на 18:20
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си