.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

мненийче ?!

Хора малко съм притеснен...с приятелката ми снощи правихме секс...без презерватив...защото мога да си "контролирам" зверчето...По нейни изчисления е била в овулация преди 2-3 дена...но тоя път не можах да се усетя и почти да свърша в нея...(смисъл аз когато се усетих си го извадих и понеже ме изненада си го бях стиснал с ръката и свърших в шепата си...но като я погледнах между краката от срамните й устни се изтече сперма...явно е "хвръкнала" от ръката ми...та понеже искахме да сме сигурни взехме ескапел и я изспи след около 17-18часа...какво мислите вие ?

Голям фен Аватара на Vivitu483
    ми какво да мислим глътнала е хапа и айде хормоните откачиха и няма бебе ;д спокойно няма да ставаш татко

Цитирай Първоначално написано от Vivitu483 Виж мнението
    ми какво да мислим глътнала е хапа и айде хормоните откачиха и няма бебе ;д спокойно няма да ставаш татко
    ;dd значи няма нужда от излишни притеснения и тестове

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Щом е пила Ескапел, няма ядове, но за негативните последици от него, е добре да прочетете в интернет.

Мега фен Аватара на draid
    Е няма опасност, това хапче нали за това е направено. Дишай спокойно, но имай в предвид, че може да има неприятни странични ефекти за нея.

благодаря ви...за страничните ефекти знаем...по добре да и е малко лошо отколкото да има нежелана бременност ;x

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма да има бебе спокойно

а имаше ли нужда от ескапел-а при положение че не беше в овулация...и при това че съм 90% сигурен,че не съм свършил в нея ?

Другия път пий и ти един за да сте на 100 процента убедени, че всичко е наред.
    Последно редактирано от Zugzwang : 01-03-2014 на 00:09

Цитирай Първоначално написано от sexobeAt Виж мнението
    благодаря ви...за страничните ефекти знаем...по добре да и е малко лошо отколкото да има нежелана бременност ;x
    По-добре си слагай презервативи, отколкото да й е "малко лошо" след като пие хапчета.

Цитирай Първоначално написано от Zugzwang Виж мнението
    Другия път пий и ти един за да сте на 100 процента обедени, че всичко е наред.
    е умници не са ми притрябвали...

Цитирай Първоначално написано от Anna Conda Виж мнението
    По-добре си слагай презервативи, отколкото да й е "малко лошо" след като пие хапчета.
    мда ще го правя...ще внимавам повече вече...благодаря за мненията

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Цитирай Първоначално написано от sexobeAt Виж мнението
    е умници не са ми притрябвали...
    Всъщност тоя коментар е много верен:

Другия път пий и ти един за да сте на 100 процента обедени, че всичко е наред.
    Особено, като се вгледаш и в подписа, който имаш: "Искам секс до скъсссссване XD"

ХАХАХАХА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си