.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Още го обичам , немога да го забравя

Хора помогнете ми ! Незнам какво ми става разделих се с приятеля си през месец май , мина доста време а аз немога все още да го забравя . Той е единственото нещо за което мисля по цял ден и по цяла нощ.За жалост той не изпитва същото , бяхме заедно 6 месеца и през това време в което бяхме заедно аз бях много щастлива просто немога да опиша колко много , защото в предишната си връзка аз не получавах такова внимание , а той ми даваше всичко и ме караше да се чувствам специална или поне така изглеждаше .. просто аз неискам да си представям и ден без него с него заспивах , с него се събуждах това беше най-хубавото нешо в живота ми до сега . Мислех си че всичко ще е ок , защото все пак той е на 22г. и иска нещо сериозно , но уви!! ! Една нощ преди да заспим ме попита дали ми е хубаво с него и след моя отговор колко ми е хубаво с него той започна да овърта че не бил готов за сериозна връзка , трябвалоо му време неискал да ме нарании ...ии от деня на нашата раздяла аз немога да живеяя.. най-боли от това че явно няма начин за втори опит или поне аз незнам кво да направя .. Моля помогнете ми искам да си го върнааа !!!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Гадно ми става, когато прочета мнение като това. Потвърждава тезата ми, че на готините хора им се случват келеши. Не мога да разбера само как така сте ходили 6 месеца, а накрая се е оказало, че не е готов за сериозна връзка. Скапано. Мен ако питаш не е редно да има втори опит. Бившите трябва да си останат бивши, повярвай ми. Сега ти е гадно, но е по-добре за теб самата. Ще мине време, ще го преживееш. Няма нещо такова, което да не може да бъде преживяно. Просто си намери занимание: чети книги, ший гоблени, ходи на работа, учи, излизай с приятели... Просто се старай да не мислиш за него и за това какво е станало.
    Успех само мога да ти пожелая...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ще го преживееш, не се опитвай да си го връщаш.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Гадно ми става, когато прочета мнение като това. Потвърждава тезата ми, че на готините хора им се случват келеши.
    Успех само мога да ти пожелая...
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ще го преживееш, не се опитвай да си го връщаш.
    Времето лекува всичко.. пък и всяко зло за добро..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

[QUOTE=Tsukuda_Hiroshi;10975156]. Не мога да разбера само как така сте ходили 6 месеца, а накрая се е оказало, че не е готов за сериозна връзка. Така е и на мен би беше много странно и след като го попитах как така изведнъж е решил и той просто ми отговри, че от един месец имал странни чувства на моменти бил мн щастлив , а в друг момент незнаел кво чувства...и на мен ми дойде като гръм от ясно небе как може ти да бъдеш с някой 6 месеца и накрая да кажеш ,че не си готов за връзка Незнам вече какво да кажа наистина до сега не съм виждала толкова безразличен човек ... не му пука за мен , когато го заговоря за нещо ми отговаря без проблем , но стане ли дума за нас нещо за чувства и разговора ни приключва ..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Всички сме минали през това ще го преживееш с времето

и аз на това се надявам но защо не ми се получава незнам

Мега фен Аватара на babity
    Излизай повече. Угаждай си, флиртувай. Светът има още тоооооолкова много, което да ти предложи.

АЗ го правя но ако става въпрос за флиртове във всяко едно момче търся него , неговите устни неговото тялоо .. и не ми се получава

'Щото се самонавиваш самичка. Убедена съм в т'ва нещо. Имай повече воля! Не се твари с няк'ви очаквания, а просто се забавлявай и всичко ще си стане от само себе си.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Излизай повече. Угаждай си, флиртувай. Светът има още тоооооолкова много, което да ти предложи.
    Да бе - да живее курвалъка!! Защо трябва да флиртува, за да забрави някого? Никога не съм го приемал това!! Представи си, че забие някое свястно момче, което наистина си падне по нея, а не като тоя пън- приятеля й. Заслужава ли си второто момче да страда, защото номер 1 е кретен и защото мадамата си търси заместител? Глупаво е...

Защото т'ва ще и приповдигне самочувствието, ще и донесе положителни усещания, освен че клин клин избива. Не виждам защо някой трябва да страда. Говоря за флирт! Толкова ли е лошо да излезеш, да се подкачиш с някого, да потанцувате, да си изкараш весело, а после да си тръгнеш и никога повече да не си спомниш, че е съществувал? Ще се потретя, последно: говоря за флирт, не да хаква курове от свирки по дискотеките.

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Майка ми каза "Щом веднъж не се е получило с един човек, значи и следващия път пак няма да стане." И наистина е така, ако ти е първата любов трудно ще го загърбиш, но се опитай поне. На тази възраст поне до 25 мъжете гледат да бройкат, да се насладят на жените и след това вече започват да мислят по-сериозно.

Времето лекува всички рани Колкото и зле да се чувстваш в момента всичко малко по малко ще започне да избледнява. Аз преживявам раздяла от 3 месеца, а бяхме заедно 3 години. Преживява се и в живота със сигурност има много по-тежки и трудни неща Занимавай се с нещо, излизай повече и гледай смело напред, помисли за всички неща, които ти се иска да направиш и ги направи Щом като така се е случило, значи това не е истинската любов и те чакат много, много по-хубави моменти!

Здравейте Искате ли да станете консултант на Орифлейм и да изкарате малко допълнителни пари свържете се с мен ма canitaaa@abv.bg

Така е живота продължава но ми е адски трудно да го забравя .. аз го видях преди няколко часа и просто незнаех къде се намирам треперех цялата .. до сега такова нещо наистина не ми се е случвало

tremi
    Guest
    Намери си някой по-добър

по-добър той беше всичко в едно .. никога не ми се е случвало беше перфектенн ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си