Хора помогнете ми ! Незнам какво ми става разделих се с приятеля си през месец май , мина доста време а аз немога все още да го забравя . Той е единственото нещо за което мисля по цял ден и по цяла нощ.За жалост той не изпитва същото , бяхме заедно 6 месеца и през това време в което бяхме заедно аз бях много щастлива просто немога да опиша колко много , защото в предишната си връзка аз не получавах такова внимание , а той ми даваше всичко и ме караше да се чувствам специална или поне така изглеждаше .. просто аз неискам да си представям и ден без него с него заспивах , с него се събуждах това беше най-хубавото нешо в живота ми до сега . Мислех си че всичко ще е ок , защото все пак той е на 22г. и иска нещо сериозно , но уви!! ! Една нощ преди да заспим ме попита дали ми е хубаво с него и след моя отговор колко ми е хубаво с него той започна да овърта че не бил готов за сериозна връзка , трябвалоо му време неискал да ме нарании ...ии от деня на нашата раздяла аз немога да живеяя.. най-боли от това че явно няма начин за втори опит или поне аз незнам кво да направя .. Моля помогнете ми искам да си го върнааа !!!