Първо искам да благодаря на всички, които ще се опитат да ми помогнат и да ви честитя идващата 2014г. Не знам защо го пиша сега, може би защото го мисля от прекалено дълго време, а и самотата ми в такъв момент играе голяма роля. Живея в сравнително голям град, съвсем нормално момче съм 9 клас. От началото на тази учебна година много се сближих с момиче от моя клас с което до сега сме били на здравей – здрасти. Станахме нещо като най-добри приятели, но се усещаше и от двете страни, че има интерес за нещо по сериозно. През това време излизахме, ходехме на кино, разходки и се поопознавахме. През този период имаше моменти в който сме се карали, всъщност не е точно каране ами по скоро не съм и вдигал телефона по семейни причини но на следващия ден винаги съм и се извинявал и съм и правил подарък. Искам да кажа, че не съм се държал зле с нея просто ужасно много я обикнах, а и как няма тя е толкова красива и добра. И всичко беше ок докато не се наложи да правим проект заедно. Трябваше да сме в един от двамата, като при нея не можеше защото живееха в малък апартамент има малко братче и щяхме да пречим. Беше 6 декември, петък, тръгнахме към нас след училище за да започнем с работата (до тогава не бе идвала в нас) . Само, че тук идва и една подробност аз съм мюсюлманин и тя не го знаеше това. Когато отидохме в нас вече беше ясно, че ще разбере. Просто къщата, дрехите на майка ми – факта, че е забулена, храната, петъчната молитва на баща ми изобщо по всичко си личеше и нямаше как да го прикрия . От самото ни сближаване се страхувах от това. Може би трябваше да и го кажа в началото . Когато вече започна да се досеща се престори предполагам, че и е зле и си тръгна. От този ден живота ми се преобърна. Тя се държеше отвратително, обиждаше ме, даже не поиска и да поговорим , даже веднъж бях отишъл до тях с цветя и баща и ме изгони и каза да не я доближавам. Не разбирам защо трябва да е така .. Идва ми да се самоубия просто защото не съм българин. Обичам я и не мога вече така. Най-много боли от това, че за един ден тя стана коренно различен човек от милото и добро момиче, което ми беше толкова ценна не остана и помен само моята любов. Написах ви го за да ви помоля за съвет защото аз не виждам край от тази ситуация….