.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Единствения начин е да го имам е само секс -как да го направя ?

Разделих се с приятеля си през месец май ... останахме си приятели , но аз не искам да сме приятелии искам да е с мен .. намерих смелост да му предложа да дойде при мен за една нощ само за секс той се съгласи и го направихме това беше единствения начин само и само отново да се съм в прегръдките му .. За мен не беше важно да правим секс за мен беше важното че той отново ще ме прегръща и целува .. и сега искам пак бяхме си писали по тая тема и той се базикаше че го е срам и един вид чакал аз да предложа нещо ..Но сега незнам как да го направя ??

Повече от фен Аватара на DeHu
    Защо се разделихте.По-добре бъди честна с него,може и той да изпитва същите чувства,но да не иска да ти каже.При всички положения това,което правите сега не те устройва и е по-добре да го прекратиш.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не се занимавай

За жалост не изпитва същото говорили сме много пъти.. ноо обърква ме понякога с държанието си имам чувството понякога че ме иска ии незнам какво да правя

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Иска те когато е на сухо, или по просто казано ти си му играчката.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Дааа,да,ясна работата вече.Никакъв,ама никакъв смисъл няма да се срещате по тоз начин.Остави да мине време,разсейвай се с всякакви други неща и гледай да не мислиш за него и ще спреш да изпитваш същите чувства.Колкото по-рано приемеш,че няма да го бъде с този човек,толкова по добре и бъди сигурна,че ако те търси е само,защото е на сухо.Мисля,че изборът не е много труден

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Скоро се замислих за нещо, което ми изскочи в главата от едни хави дето станаха: околните се държат с нас така, както ние искаме да се държат с нас.
    Ако искаш да те използва само за секс, точно това е, което ще получаваш - чукане. Ако искаш нещо повече, ще намериш начин да си го осигуриш независимо дали ще е от него или от някой друг. Краят на връзката, колкото и готина да е тя, не означава край на света...!

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Добре ще направиш, ако послушаш Tsukuda_Hiroshi ;]

Аз съм на мнение, че от този план за "възобновяване на връзката", който си измислила няма да получиш нищо различно от секс и за това просто трябва да направиш една крачка напред и да приемеш положението, в което се намираш, защото няма как да накараш младежа насила да иска връзка с теб.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Скоро се замислих за нещо, което ми изскочи в главата от едни хави дето станаха: околните се държат с нас така, както ние искаме да се държат с нас.
    Ако искаш да те използва само за секс, точно това е, което ще получаваш - чукане. Ако искаш нещо повече, ще намериш начин да си го осигуриш независимо дали ще е от него или от някой друг. Краят на връзката, колкото и готина да е тя, не означава край на света...!

Буу хуу! Държат се така, както ние им позволим. С уточнението, че дори и нещата, които казват по наш адрес нямат нищо общо с нас самите, а със собствените им стереотипи и ограничения на съзнанието. И връзките са едно от малкото неща, които не можеш да си направиш сам, защото за връзка са нужни двама. Не се сещам за нито един разумен довод на тема как да накараш някой, който не те обича, да те заобича. А за т'ва, че все някой друг ще ме обича... въпрос на самоуважение. Аз не бих се примирила да съм с някого само защото ме обича. Особено, ако аз не изпитвам нещо. Но виж, последното изречение е на място.

Супер фен Аватара на djipsito
    Всъщност хирошито е прав. Няма значение какво искаш ако не го отстояваш. Не може да допускаш някой в леглото си, а да искаш да те обича, знаейки, че не те обича. Ще получиш само секс.
    В един момент или секса разваля отношенията или отношенията - секса. Както си го направиш.

В една връзка от самото начало трябва да покажеш как трябва да се държат с теб и какво искаш, кое не обичаш и т.н.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

благодаря наистина ме накрах те да се замисля..

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Всъщност хирошито е прав. Няма значение какво искаш ако не го отстояваш. Не може да допускаш някой в леглото си, а да искаш да те обича, знаейки, че не те обича. Ще получиш само секс.
    В един момент или секса разваля отношенията или отношенията - секса. Както си го направиш.

В една връзка от самото начало трябва да покажеш как трябва да се държат с теб и какво искаш, кое не обичаш и т.н.
    Това се опитах да кажа. Ако иска секс, ще си иска секса с теб или въпреки теб. Няма как да го накараш да те заобича, ако той не го иска. Независимо колко си настоятелна.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Безмислено е да продължаваш това псевдо - нещо си .. нищо не печелиш в крайна сметка.
    По - добре дай шанс на някой, който освен да прави секс с теб, ще ти даде нещо повече.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Авторке, случайно да се казваш Мирела?

Град
    Шумен
    Някой хора правите неща без да мислите :/

не се казвам Мирела

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си