- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса с бивши
Понякога се разделяш с някого,но продължавате да се виждате в леглото.Говоря за ситуация ,когато нито ти нито той/тя си имате нови гаджета и се виждате само за секс без чувства...Според вас възможно ли е секса между бивши да е само секс?И вие имали ли сте такива..взаимоотношения?
На всеки се е случвало. Обикновено единият по-бързо си намира гадже и не е склонен на подобни неща.
Дали е само секс.. едва ли, емоционалният момент присъства под една или друга форма.
Последно редактирано от DarkTemplar : 12-20-2013 на 21:05
Welcome to the Jungle...
Мдааа, не е моето нещо.
Това, което дели една връзка от едно приятелство е интимността (във всеки смисъл) и съответно, за да прикюча връзката трябва да се откажа от нея.
Аз, за да съм била с даден човек той трябва да ми е бил приятен и да съм усещала, че ми е приятел. При прекратяване на връзката остават само тези чувства.
Започваш да гледаш по-платонично на връзката и спомените ви. Прекарал си много време с приятел - това е равновойно на една братско-сестринска история дори. И тук става извратено, и емоциите са прекалено противоречиви, с месеците и годините това, че сте правили секс (и не говоря само за физическият акт) остава някъде, където го усещаш като факт, не като предизвикателство.
Плюс това гледаш да внимаваш, защото вече веднъж с този човек малко или много сте се наранили (ако не друго егото) и не искаш да усложняваш нещата повече, и да правиш някакви турси сериали в личният си живот...
Не го намирам за особено зряло в общи линии. Това, ако държиш на чисто човешките си отношения с този бивш, а ако не държиш на тях...Защо си бил с него, за бога и защо сега искаш да го чукаш?
А, ако има някаква несериозна връзка то от самото начало е било ясно (и самият тип връзка доказва), че в основата е била плътска. Съответно нищо ново под слънцето - искали сте се за секс другарчета, случило се е.
Вече някакви пиянски изцепки ("а омг бях пияна, случайно спах с теб, грешка на водката") са си trashy дори и да са с бивш...
Интересно.
Забелязала съм обаче, че има такива хора, с които ако се разделиш, просто няма вариант да останете приятели. И не говоря за мелодрама, етц, а напротив. Тръпката, емоцията, любовта е била толкова силна, че когато по една или друга причина се разделите, става прекалено мъчително този човек да ти е в живота. И в един момент, при случайна среща химията може да си каже думата... говорим за този специален човек, в чието присъствие буквално не можеш да си стоиш на дупето.
Не знам дали всички ще ме разберат или ще са съгласни, ама... така си мисля.![]()
Просто е.. последно умира желанието. Винаги в по-късен етап само за единия, докато другия може да е опаткал още някой.
Аз съм искала, защото секса е бил уникален, знаем как ни харесва и т.н. Лесен секс, бърз секс. Ама гордостта ми е в повече.
А тия "аз не съм такава" или "бях пияна" най ги обичам... пхах
Първоначално написано от antifashionshit
Според вас възможно ли е секса между бивши да е само секс? - при всеки човек е различно
И вие имали ли сте такива..взаимоотношения? - Не
Възможно е, но зависи как са се случили нещата. Ако раздялата е била по взаимно съгласие - без спорове, обвинения, разбити сърца и т.н., а просто и двамата са си дали сметка, че не са подходящи заедно като двойка е възможно. Ако обаче раздялата е била мелодраматична е доста трудно.
^ Сейм.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Има един толкова отвратителен секс с бивш, към който понякога се връщах само за да се накажа за нещата, които не съм успяла да си простя своевременно.![]()
И аз бях до скоро в същата ситуация .. но това си има граници защото той е бивш имала си някакви чувства към него .. и може да е само секс ноо понякога се объркваш ии започвашш до няква степен отново да свикваш с него
Секса между бивши не е просто секс. Все единия има някакви чувства. Не съм попадала в такава ситуация, но не мисля че някой би се върнал при човек, с когото е имал нещо общо само заради единия секс.
случвало ми се, но не е добър вариант
по-добре е нещата да са изяснени
Секс да има, пък дали е с бивши или бъдещи... няма значение.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Против съм, не ми харесва идеята да се радзделя с някого и после да отскачам през леглото му, щото ми е харесвало да спя с него. За момента не съм имала подобни изпълнения, надявам се и да нямам.