.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    clara_stone
    Guest

Post Как да разбера?!

Как да разбера кога е правилният момент да загубя девствеността си (знам, че трябва да съм сигурна в човека до мен), но някак си все още нямам такава преценка. Моля за съвет как точно може да протече половия контакт и как трябва да се подготвя за това?

За да си сигурна, трябва да отлагаш възможно най-дълго. Ако дойде момент, в който вече не издържаш и не можеш да отлагаш повече, колкото и да ти се иска, просто да не можеш да се сдържиш вече, значи това е Моментът.

Незнам до колко си сигурна, но аз съм сигурен, че мозъка ти липсва.

Ми, ако вече носиш къси полички и през уикенда си натаралянкана до козирката, може да вземеш хероин на вена, и да си пробваш късмета с някой уличен музикант, например. Най-подходящият момент е ако решаваш судоку или повръщаш кръв.
    Кажи после яко ли е да те набодат в п0тката, защото баба ми също го обмисля, но я е страх, че ще боли. :/

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Е само в Българските форуми може да попиташ нещо и вместо да ти отговорят ще ти обясняват колко си тъп. Просто когато дойде момента ще го направиш. Не зная защо но не мисля че ще е планирано.

Супер фен Аватара на djipsito
    Като спре да те е срам и да се притесняваш.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Цитирай Първоначално написано от Zugzwang Виж мнението
    Незнам до колко си сигурна, но аз съм сигурен, че мозъка ти липсва.
    Има ли различно от това твое мнение в някоя тема? - Не,е хайде спри се.

По темата: Момента в който си сигурна в себе си и в човека до теб,в който страха изчезва - това е момента.

ПП: Горе-долу - kauer е прав.

Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението
    Има ли различно от това твое мнение в някоя тема? - Не,е хайде спри се.

По темата: Момента в който си сигурна в себе си и в човека до теб,в който страха изчезва - това е момента.

ПП: Горе-долу - kauer е прав.
    Моето мнение помогна повече от твоето!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ти сама ще го разбереш но най-вече момента в който си сигурна в себе си и човека до теб

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Когато планираш нещо, в повечето случаи не става какво си го планирала. Просто остави нещата да се случат сами. Когато дойде момента, ще го разбереш, не го мисли.
    Иначе и в написаното от kauer има нещо вярно.

Сама ще разбереш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си