- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Руси момчета
Здравейте ! Въпросът ми е към момичетата- харесвате ли руси и синеоки момчета ?
Ами, лично аз гледам самите черти на лицето и самото излъчване. Може и да е рус и синеок и да ми е грозен, може и да е красив, зависи от чертите му. Не държа на тези лигавщини, цвета на косата и лицето не ми прави толкова голямо впечатление.
Аз, лично, не, но пък няма да го върна само затова.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Първата ми любов беше русокос със сини очи. И да харесвам ги, но не повече от всички други.
Мразя стериотипа за красиво момче - русо и синеоко. Някак безличен ми е. Все едно ако не си рус и синеок, не си хубав. Освен това цвета на косата и очите не прави един човек красив. Правят го чертите на лицето и тялото му, излъчването. Поне аз така разбирам нещата.
Предпочитам да са с тъмни очи и коса, даже може и да са леко мургавички. Но все пак и аз не мисля, че това прави човека.
Последно редактирано от sramejlivkaa : 01-02-2014 на 19:18
За мен нямат значение цвета на косата и очите зависи от момчето.Никога не би ме привлякло само това в даден човек.
Аз пък гледам косата и очите, колкото и повърхностно да звучи. Никога не съм си падала по по-тъмни очи особено. Не казвам, че ще отсвиря някого, само защото не е рус и синеок, но не би ми привлякъл вниманието на първо четене.
Ооо, по принцип винаги са ми били противни момченца с усмивчици, русокоси със сини очички и плочки. Предпочитам тъмни очи и тъмни коси. Но! Сегашният ми приятел има тъмно руса коса и светлозелени очи, и не се оплаквам :Д
Предпочитам ги руси и синеоки. По-интересни са ми, съответно ме и привличат повече.
Но това не означава, че не заглеждам и тъмнооките, стига да са чаровни и симпатяги.
Не, никога не съм харесвала такива. Не че косата и очите са важни, но...
Сините очи много често не ми харесват; в повечето, които съм виждала, май преобладава сивото и са... някак размити. Има и хубаво синьо, де. Русото, въпреки че има някои ръждиви/дразнещи окото нюанси, като цяло е приятно. Русите коси повече ме предизвикват да ги роша, не знам защо.
Както се каза преди да се включа - чертите са нещото, което определя привлекателността.
Последно редактирано от paradosou : 01-02-2014 на 22:57
въобще не обичам сини очи, стоят ми студено-непривлекателни, за коса претенции нямам
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Едно време ги харесвах, но сега не ми е нужно да е такъв красавец, за да си падна по него! Интересува ме цялостната му визия, не обичам мъже с груби черти на лицето, в същото време не обичам хора излъчващи несериозност! Абе трудно може да ми се угоди.
ами аз не честно казано, може би, защото аз съм руса със сини очи и искам нещо различно![]()
Зависи с какво ще са съчетани тези сини очи и руса коса. Така като отделни елементи са ми напълно безразлични.![]()