- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Много съм болна, умирам
Настинах вчера, носът ми тече като авганистански кран... Баба ми ме маже с свинска и телешка и котешка мас , но не помага много, просто съм много мазничка.... Кашлям, като тирбушон по коледа, а лекарите казаха, че не ми остава много време !!! Не искам да умирам , на 11 съм !!!! Помогнете миии , ако поне малко ви е грижа за мен, и ако ме обичате поне мъничкооо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вечно ваша, Фернанда Ферерра
помогнете ми като дарите малко органи , ще са от полза и без това на вас не ви трябват !!!!!!!!
Ще умра ли ?
ха-ха
ше умреш, край
Неее помогни миии, дай ми твоят нос !!!! Ще ти върна жеста един ден, ако ти трябва донор на уши !!! Аз си имам много !!
ама ти умря вече край, никой не може да те спаси
И сега дух ли съм ? О боже, чувствам студената си плът... ОО виждам светлината !!! Няма пък да ида там, аз ще възкръсна, и ще ви убия и вас, неблагодарници такива, предателиии !!!!!!!!!!!!!!!!!
Много си зле девойче, ходи си напиши домашните.
Аз не хода на училище,баба ми ме обучава за вещица ... току що направих първата си отвара .. Баба е много горда с мен тя е магьосница и прави много хубави магии,а дядо е пътешественик във времето !!!
;ДДД
Ко - НЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
На вас шега ви се струва , но съвсем скоро магьосниците ще владеят светааа !!!!!!!!1 И всички вие ще сте нищожни робии !!!!!!
даа, хуморът е страхотно изкуство
на теб не ти се получава![]()
ти ще си първата ни жертва,Димитър !
Единственото сигурно нещо на този свят е смъртта!