- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нимфоманка?
Това, че някоя е набедена за нимфоманка от своя фригидна приятелка, не означава, че наистина е такава.![]()
Нимфоманията в най-чистия си вид си е сериозен психологически проблем, най-малкото заради тоталната липса на самоконтрол. Просто в последно време доста се спекулира с нея (както и с всичко сексуално).
Welcome to the Jungle...
Ами аз слушах за една мадама, дето за 1 вечер излиза, ходи от дискотека в дискотека, чука се с 4-ма, ходи до тях да се къпе след всеки де (има хигиена, не е като да няма) и на 5-тия се прибира и си ляга. За мен това не е курвалък, а нимфомания.
А ако в "слуха", който си чул се спомене, че взима от всеки по 30лв пак ли така ще смяташ?![]()
Би трябвало да знаете , всички жени тук сте нимфоманки![]()
Никой не може да е отговорен за неща които са от природата и са вродени, както за цвета на очите си, например!
Има жени с различно ЛИБИДО по рождение - и от това зависи желанието им за секс. Според мен всяка най-добре си знае колко иска и има право да си го получава! Всичко друго са средновековна неграмотност и предразсъдъци!
Живейте в 21 век!
А наистина ли има и други жени с такива качество в сайта! да ми пишат!
![]()
Жена, изпитваща неконтролируемо желание за секс с всеки.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
стана готино - заради тази тема си проличаха консервите от освободените от консерватизъм!!!
Нимфоманка - нещо, което всеки мъж иска да намери, но не може, защото никой не го е виждал до сега. Нещо като ловци на духове.
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Ще използвам жокера "помощ от приятел".![]()
Welcome to the Jungle...
Наскоро излезе един филм - Nymphomaniac, там добре се вижда каква е разликата между нормалната жена и нимфоманката.![]()
Писнало ми е "нимфоманки". Много сте далече от истината, фригидни беднячки. И да не говорим, че нимфоманията е анормално психическо състояние.
Не сте оборотни, когато се опитвате да изглевдате такива в очите на мъжете - ЕВТИНИ СТЕ.
Разберете го най-накрая.
Фригидна беднячка е добро определение.![]()
Welcome to the Jungle...
На мен пък ми е интересно защо много мъже си мечтаят за нимфоманки.След като нимфоманката е жена,което не се чувства задоволена никога,няма ли да ви е гадно и да се чувствате непълноценни?