.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 162

Мерси за подкрепата!!!

Добре де дайте някакви съвети тогава как да се променя. Благодаря предварително.

ма чакай ти не разбираш...

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не е жалкото, че всички са курви, жалкото е, че си на 20 и чак сега го разбираш ..

Сега сериозно. Рано или късно друга песен ще запееш ..

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Т'ва поставяне на всички жени под общ знаменател е крайно изтъркано вече.. Замисли се, щом парите и смартфона са единственото нещо, с което можеш да се похвалиш, защо тогава се изненадваш, че само курвенца ти се лепят?
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от bobib94 Виж мнението
    И да имаш и пари и смартфон е явно всe тая мама ви **************************..........
    Нямам пари и смартфони. Нямам даже кола или скъпи дрехи и съм имал приятелки. Проблема явно не е в момичетата! Шибаната курва май си ти, защото искаш да ти се лъжат по материалното състояние. Както се казва в 1 сентенция: кого би впечатлил, ако целият свят беше сляп?

Да прав си но проблемът е че аз просто не знам какво да правя като видя момиче не знам за какво да говоря и меко казано се държа като идиот и те затова ме подиграват и ме имат за шут. Разбрах че повечето слушат чалга е и аз прослушах и какво от това-нищо не излезе. Как успявате вие просто не мога да разбера в какво се крие ключът към успеха? Би ли ми разяснил?

не съм гей объркала си ме с някой друг

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ahahaha

Супер фен Аватара на mayaaa
    Добре, не че нещо, ама писанията на автора в началото на страницата ми се струват, като на някой с раздвоение на личността... Както и да е.
    Айде, да допуснем, че темата не е фейк. Толкова ли няма хора около теб, та да видиш как се държат? Какви са тия простотии, всичко за да се харесаш на някой.. А бе, пич, слушай си каквото ти харесва, прави си каквото ти е кеф, че много жалка картинка ставаш.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

да мерси за отговора

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Любимото ми
    С това отношение няма и да си имаш приятелка.
    +1

Цитирай Първоначално написано от bobib94 Виж мнението
    Да прав си но проблемът е че аз просто не знам какво да правя като видя момиче не знам за какво да говоря и меко казано се държа като идиот и те затова ме подиграват и ме имат за шут. Разбрах че повечето слушат чалга е и аз прослушах и какво от това-нищо не излезе. Как успявате вие просто не мога да разбера в какво се крие ключът към успеха? Би ли ми разяснил?
    Ти общуваш с момичетата с една единствена цел. Искаш да си легнеш с някоя, а в по-добрия случай и да тръгнеш с нея, за да има с кого да си лягаш, когато ти се дотакова.
    Спри с това! Няма значение дали общуваш с мъж или жена - всички са хора! Равни сме! Отнасяй се с жените (момичетата ли... де да те знам на колко си) така, все 1 са хора, които не те интересуват сексуално. Просто комуникирай бе, човек! Не се перчи с ай-фони, маркови дрехи и скъпи глупости. Ако си скапаняк, на хората не само че ще им е през кура за скъпите ти вещи и парите, ами в повечето случаи това показнО ще дразни. "Аз съм никой, ама имам пари!" - тъпо е.
    Ако някоя те хареса, трябва да е заради теб, а не заради това, което имаш в банката! Просто се дръж нормално - не мило, не лигаво, а нормално!!! Мога да ти кажа, че с жена можеш да говориш абсолютно за всичко според зависи каква е - ако има акъл в главата и за двигатели можеш да говориш, и за книги, и за презервативи ако щеш! Ако е куха лейка - дори и да се утрепеш, пак няма да имате обща тема.
    А относно музиката - позьор такъв! Слушай каквото на теб ти харесва! 3 години имах връзка с момиче, което слуша чалга, а аз наблягам предимно на рок и метъл. Музиката изобщо не е критерии за това дали ще имаш връзка с даден човек или не!!!

Мерси ще се вслушам в думите ти

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ами сигурно си обратен. Решен е проблема. Case closed!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    -
    Последно редактирано от fenastz : 01-15-2014 на 19:24
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ти общуваш с момичетата с една единствена цел. Искаш да си легнеш с някоя, а в по-добрия случай и да тръгнеш с нея, за да има с кого да си лягаш, когато ти се дотакова.
    Спри с това! Няма значение дали общуваш с мъж или жена - всички са хора! Равни сме! Отнасяй се с жените (момичетата ли... де да те знам на колко си) така, все 1 са хора, които не те интересуват сексуално.
    Това е най-голямата простотия, която съм чел. Съвсем нормално е да общуваш с момичетата с тази единствена цел, защо по дяволите би го правил по друга причина?! 99% от жените НЕ са хора - те са филмирани, глупави, превзети, празноглави, трудно поносими дразнители, чието ирационално поведение създава единствено главоболия. Ако жените не те интересуват сексуално, то какво говори това за теб?!

Тренирай, обличай се добре, създай си стил - бъди сексуално интересен за тях. Истината е, че една жена още в първите 3 секунди след като я заговориш преценява дали ще си легне с теб или не и ако отговорът е "не", то си губиш времето ако продължаваш да общуваш с нея.

След като си легнете, евентуално повторите, евентуално почнете да излизате, и ако евентуално се окаже, че не е лоша като характер, тогава може да се поотпуснеш и ПОНЯКОГА да се държиш с нея като с човек. Така стоят нещата. Игнорирай думите ми и ще си стоиш на сухо и ще прекараш живота си ходейки по гъза на някоя разглезена пикла.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Това е най-голямата простотия, която съм чел. Съвсем нормално е да общуваш с момичетата с тази единствена цел, защо по дяволите би го правил по друга причина?! 99% от жените НЕ са хора - те са филмирани, глупави, превзети, празноглави, трудно поносими дразнители, чието ирационално поведение създава единствено главоболия. Ако жените не те интересуват сексуално, то какво говори това за теб?!
    ^ А това е най-голямата простотия, която АЗ съм чел!!

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    99% от жените НЕ са хора - те са филмирани, глупави, превзети, празноглави, трудно поносими дразнители, чието ирационално поведение създава единствено главоболия.
    Горкия ти

Не съществува може би за теб, но любовта си я има, друг е въпроса , че колкото е хубава, толкова е и ужасна ( почти винаги си има край, а за едната страна края не е от най приятните ) , друг е въпроса, че ако си минал вече през това е нормално да си мислиш, че няма любов и са ми много странни хората, които си мислят , че любовта има само позитивни страни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си