- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любовта не съществува
Голяма ми е
Мерси за подкрепата!!!
Добре де дайте някакви съвети тогава как да се променя. Благодаря предварително.
ма чакай ти не разбираш...
Азис - Хоп [music]
Не е жалкото, че всички са курви, жалкото е, че си на 20 и чак сега го разбираш ..
Сега сериозно. Рано или късно друга песен ще запееш ..
Т'ва поставяне на всички жени под общ знаменател е крайно изтъркано вече.. Замисли се, щом парите и смартфона са единственото нещо, с което можеш да се похвалиш, защо тогава се изненадваш, че само курвенца ти се лепят?![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Нямам пари и смартфони. Нямам даже кола или скъпи дрехи и съм имал приятелки. Проблема явно не е в момичетата! Шибаната курва май си ти, защото искаш да ти се лъжат по материалното състояние. Както се казва в 1 сентенция: кого би впечатлил, ако целият свят беше сляп?
Да прав си но проблемът е че аз просто не знам какво да правя като видя момиче не знам за какво да говоря и меко казано се държа като идиот и те затова ме подиграват и ме имат за шут. Разбрах че повечето слушат чалга е и аз прослушах и какво от това-нищо не излезе. Как успявате вие просто не мога да разбера в какво се крие ключът към успеха? Би ли ми разяснил?
да мерси
не съм гей объркала си ме с някой друг
?!
Добре, не че нещо, ама писанията на автора в началото на страницата ми се струват, като на някой с раздвоение на личността... Както и да е.
Айде, да допуснем, че темата не е фейк. Толкова ли няма хора около теб, та да видиш как се държат? Какви са тия простотии, всичко за да се харесаш на някой.. А бе, пич, слушай си каквото ти харесва, прави си каквото ти е кеф, че много жалка картинка ставаш.
да мерси за отговора
Ти общуваш с момичетата с една единствена цел. Искаш да си легнеш с някоя, а в по-добрия случай и да тръгнеш с нея, за да има с кого да си лягаш, когато ти се дотакова.
Спри с това! Няма значение дали общуваш с мъж или жена - всички са хора! Равни сме! Отнасяй се с жените (момичетата ли... де да те знам на колко си) така, все 1 са хора, които не те интересуват сексуално. Просто комуникирай бе, човек! Не се перчи с ай-фони, маркови дрехи и скъпи глупости. Ако си скапаняк, на хората не само че ще им е през кура за скъпите ти вещи и парите, ами в повечето случаи това показнО ще дразни. "Аз съм никой, ама имам пари!" - тъпо е.
Ако някоя те хареса, трябва да е заради теб, а не заради това, което имаш в банката! Просто се дръж нормално - не мило, не лигаво, а нормално!!! Мога да ти кажа, че с жена можеш да говориш абсолютно за всичко според зависи каква е - ако има акъл в главата и за двигатели можеш да говориш, и за книги, и за презервативи ако щеш! Ако е куха лейка - дори и да се утрепеш, пак няма да имате обща тема.
А относно музиката - позьор такъв! Слушай каквото на теб ти харесва! 3 години имах връзка с момиче, което слуша чалга, а аз наблягам предимно на рок и метъл. Музиката изобщо не е критерии за това дали ще имаш връзка с даден човек или не!!!
Мерси ще се вслушам в думите ти![]()
Ами сигурно си обратен. Решен е проблема. Case closed!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
-
Последно редактирано от fenastz : 01-15-2014 на 19:24
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Това е най-голямата простотия, която съм чел. Съвсем нормално е да общуваш с момичетата с тази единствена цел, защо по дяволите би го правил по друга причина?! 99% от жените НЕ са хора - те са филмирани, глупави, превзети, празноглави, трудно поносими дразнители, чието ирационално поведение създава единствено главоболия. Ако жените не те интересуват сексуално, то какво говори това за теб?!
Тренирай, обличай се добре, създай си стил - бъди сексуално интересен за тях. Истината е, че една жена още в първите 3 секунди след като я заговориш преценява дали ще си легне с теб или не и ако отговорът е "не", то си губиш времето ако продължаваш да общуваш с нея.
След като си легнете, евентуално повторите, евентуално почнете да излизате, и ако евентуално се окаже, че не е лоша като характер, тогава може да се поотпуснеш и ПОНЯКОГА да се държиш с нея като с човек. Така стоят нещата. Игнорирай думите ми и ще си стоиш на сухо и ще прекараш живота си ходейки по гъза на някоя разглезена пикла.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
и ти имаш право
Не съществува може би за теб, но любовта си я има, друг е въпроса , че колкото е хубава, толкова е и ужасна ( почти винаги си има край, а за едната страна края не е от най приятните ) , друг е въпроса, че ако си минал вече през това е нормално да си мислиш, че няма любов и са ми много странни хората, които си мислят , че любовта има само позитивни страни...