Цитирай Първоначално написано от bobib94 Виж мнението
Да прав си но проблемът е че аз просто не знам какво да правя като видя момиче не знам за какво да говоря и меко казано се държа като идиот и те затова ме подиграват и ме имат за шут. Разбрах че повечето слушат чалга е и аз прослушах и какво от това-нищо не излезе. Как успявате вие просто не мога да разбера в какво се крие ключът към успеха? Би ли ми разяснил?
Ти общуваш с момичетата с една единствена цел. Искаш да си легнеш с някоя, а в по-добрия случай и да тръгнеш с нея, за да има с кого да си лягаш, когато ти се дотакова.
Спри с това! Няма значение дали общуваш с мъж или жена - всички са хора! Равни сме! Отнасяй се с жените (момичетата ли... де да те знам на колко си) така, все 1 са хора, които не те интересуват сексуално. Просто комуникирай бе, човек! Не се перчи с ай-фони, маркови дрехи и скъпи глупости. Ако си скапаняк, на хората не само че ще им е през кура за скъпите ти вещи и парите, ами в повечето случаи това показнО ще дразни. "Аз съм никой, ама имам пари!" - тъпо е.
Ако някоя те хареса, трябва да е заради теб, а не заради това, което имаш в банката! Просто се дръж нормално - не мило, не лигаво, а нормално!!! Мога да ти кажа, че с жена можеш да говориш абсолютно за всичко според зависи каква е - ако има акъл в главата и за двигатели можеш да говориш, и за книги, и за презервативи ако щеш! Ако е куха лейка - дори и да се утрепеш, пак няма да имате обща тема.
А относно музиката - позьор такъв! Слушай каквото на теб ти харесва! 3 години имах връзка с момиче, което слуша чалга, а аз наблягам предимно на рок и метъл. Музиката изобщо не е критерии за това дали ще имаш връзка с даден човек или не!!!