- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любовта не съществува
Съществува. Но тя е най-прекрасното нещо на света, което може да си тръгне ненадейно, когато си поиска. Всеки се спуска да обича, осъзнавайки какво може да изгуби. Но ако не си обичал, за какво си живял?
Ти откри топлата вода, Боби.По-добре прави като мен - чук и бяг. По-приятно е, не си тровиш нервите с поредната капризна идиотка, която не знае сърби ли я, боли ли я... Няма да си губиш времето и парите в свалки, почерпки. Направо питаш "Искаш ли да прескочим разговорите и направо да се ебем?". В 5 от 10 случая курвенската природа, вградена в жените проговаря много преди шамара и в крайна сметка и двамта се оказвате със свалени гащи я вкъщи, я в някой храст...
Какво те кара да смяташ, че това е истинската ми възраст? Може да съм по-голям, може да съм по-малък. Падащото меню е необятно и неограничено откъм избор...
Докато възрастта ти в профила ти е 14 - мога да се подигравам, колкото си искам.
"Само минавам", ти не си ли падаш по батковци? За кви полови актове с момичета пишеш?
Ми подигравай се. Ама като гледам и твоята възраст е идентична с моята.
Тифосо, ти глупав ли си или само се правиш на такъв? Или верно не знаеш какво значи "бисексуален"?
Аз не знам дали съм глупав, но ти сбъркан при самото зачеване. Манга стайл, ходи си доиграй Ю Ги О-то..
Вие "нормалните" сте сбъркани. Дори при животните има би/хомосексуалност, но не съм чул някой да се възмущава, когато мъжко куче налето да ебе друго мъжко.
?
Явно таргет групата ти е грешна. Намери си приятел.
Welcome to the Jungle...
имам приятели
Хахахахахха, DarkTemplar, къде го пращаш момчето, като си има приятели, а?![]()
![]()
![]()
Като жените са ти виновни, минаваш на другия тротоар, понимаеш?
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
разбирам ти хумора но мене кукувица рано ме е закукала http://www.youtube.com/watch?v=2ssh1e6fnvg
eee spokoino be wse nqkak si shte oprawq neshtata to trbqwa da ima nachin