- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любовта не съществува
...Сега някой ще изцепи "и ако не си карал БМW", нали?
Самия факт, че за теб най-важни са телефона и парите, отблъсква жените. А, за отношението и приказките ти да не говорим!
Години наред след едно разочарование се убеждавах, че любовта не съществува, но не е така. Тя съществува просто ние я подминаваме с лека ръка, тичайки след "кучки", "курви" или "смотаняци". Просто спри да се занимаваш с шибаните курви и обърни внимание на момичетата, които биха дали всичко за да са с тебСъс сигурност има такива
^Имам двама познати. Бяха заедно 7 години. Сгодиха се. Наскоро мадамата заряза човека заради друг. Я ми кажи как да знам, че някоя е с мен заради мен? Или примерно, че си струва да правя нещо за нея, когато утре може да й скимне да тръгне след някой със заострени бакенбарди и бирено коремче?
Нищо лично, Margarita_Andreevaa, ама направо ми се драйфа, когато някой почне да ми обяснява как любовта съществува, как е най-невероятното чувство на света и как някъде има някой, който чака и търси точно мен, как "за всеки влак си има пътници"...
Fuck that shit! Никакъв влак не съм - аз съм шибания локомотив, не чакам никого и отдавна оставих вагоните с пътниците някъде! И "ще срещнеш правилното момиче" не ми стига! Това са успокоения за идиоти, създадени от хора, дето имат човек до себе си и гледат да успокоят някой, дето не знае къде се намира, защото за пореден път са се изгаврили с доверието му... Нужно е не само да намериш правилното момиче или момче, нужно е и то да те намери... Иначе просто се разминавате във времето и кой от където!
Спаси жена от себе си и стани гей.
Драйфа ти се, защото си прекалено праволинеен и едностранчив. Гледаш на любовта като на чувство между двама души от противоположен пол, което неизменно води до физическа консумация. Любовта не е това. Тя не се въплъщава само в онзи другия, който търси точно теб. Няма такова нещо. Но самият факт, че я описваш така, за да я отречеш, говори, че не я познаваш и не си готов да я познаваш.
Всъщност е нужно много повече от това.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Човече, може да ми отговаряш с насмешка, колкото желаеш, но рано или късно ще прозреш нещата, сигурна съм.
Просто е неизбежно.
За жалост доста от момичетата са материални. (и момчетата също) След няколко доста сериозни разочарования от момичета, които уж изглеждаха пекани и точни, и аз съм на това мнение. Не казвам, че всички жени са ку*ви и т.н., но просто прекалено материални са станали хората, което е много жалко. Всичко си е интерес, любовта е нещо, което вече не ми е познато, а и не мисля, че някога ми е било![]()
Последно редактирано от RiB : 01-24-2014 на 10:03
Защото имаш 13 хиляди и кусур мнения ли? Или защото и без тях си безусловно права? Или защото можеш да се поставиш на мое място и пак да ми кажеш, че греша?
Може да съм праволинеен и едностранчив, но това не означава, че не съм прав - дори и само за себе си. Има доста праволинейни неща (освен гледната ми точка), които са верни и са факт. Примерно времето - праволинейно е! Движи се от минало, през настояще към бъдеще.
Предполагам можеш да обориш и съществуването на времето, но това едва ли е отзначение. Единственото важно нещо за мен от тук нататък е - да прозра нещата!!! Няма как да избягам от неизбежното, нали? Иначе не би било неизбежно...
Като ощипана госпожица си. Спокойно с нападките и удивителните, мен не ми е цел в живота да те уча как да мислиш или живееш. Мненията ми нямат нищо общо и ако изобщо си ме чел някога, щеше да знаеш, че не вярвам, че някой може да е безусловно прав. Моите и твоите истини обикновено са коренно различни, но има неща, от които няма как да се избяга. И го знам, защото съм го виждала в безброй примери около себе си, дори и ако не ми се е случило на мен самата.
И за едно си прав - че трябва да прозреш нещата. Но ще си стигнеш сам до там![]()
Можеш да кажеш това на комшията от горния етаж, който е на близо 40 години вече, а е сам като царвул. Веднъж си хвана приятелка за около месец и нещо и беше най-щастливия човек на света. Беше новината в квартала: "Драго си има приятелка!!!" После явно нещата не потръгнаха и се разделиха. От тогава минаха около 15 години, а не съм го виждал да си вика даже еднодневки...
Едва ли това е по негов избор...
Явно не си прочела или не си обърнала внимание - казах ти, че това с тази мадама се случи преди 15 години. Тогава още нямаше кифли. + това я помня тази: нямаше нищо общо с кифла. Беше най-обикновена, също като него.
Както и да е - зарежи това. Кактово и да ти кажа, ще продължиш да твърдиш, че гледам едностранчиво, а пък аз ще виждам нещата в цвят и форма.
Освен това няма никакво значение какво мисля и дали мисля грешно, нали?
Никакво![]()
Аз сега съм избрал да съм сам по мой си избор, така ли? Аз искам да си имам половинка и всичко да е ок, ама уж пеканите женички се оказват една до съща. Винаги като видят нещо ново скокват при него, а аз колко шансове съм пропилял, за което естествено не съжалявам... Но.. какво означава да се промениш за друг? Нали целта на любовта е да те обичат и харесват такъв, какъвто си, а не да се променяш...
^ Аз съм се променял заради друг. Заради гадже по-конкретно. Повярвай, не си струва. На края ти казват "не си човека, с когото се запознах". Разбира се, че не съм - нали се промених заради теб??Сега си връщам предишния вид с леки подобрения. Да, за щастие промених главно само визията си, а това е поправимо.
Tova che nqmash priqtelka ne e uchudvashto - s takova otnoshenie... I ne vsichki jeni sa kurvi, prosto ti takiva si haresvash - oshte edno dokazatelstvo, che si s psihicheski otkloneniq.