.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Подарък за Свети Валентин ?

Привет ! Предполагам,че не само аз се чудя за подарък за романтичния празник.Давайте идеи за момче,той не е от най-романтичните ама винаги знае как да ме остави без думи. Понеже е романтичен празник мисля,че не е време за душгел или парфюм искам нещо наистина специално ?!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Пусни му навсякъде ;д

Явно вижданията ни за романтика са различни

Голям фен
    Искам тука да попитам къде в София мога да купя много голям мечок ?
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Джъмбо.

Не става дума за романтика, ами за клишета, промити мозъци, роби на системата, ретарди и никаква креативност.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Любопитно ми е: колко още хора ще си направят труда да постнат тема в тийн-форум, но няма да седнат и да помислят сами или да се допитат до приетелите си от живия живот...

START THINKING, KIDS!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Любопитно ми е: колко още хора ще си направят труда да постнат тема в тийн-форум, но няма да седнат и да помислят сами или да се допитат до приетелите си от живия живот...
    Повярвай ми, МНОГО!!

Супер фен
    Няма да те нападна, защото понякога и на мен ми се случва да нямам муза, но когато дойде намислям подаръци за 5-6 случая напред.
    Според мен най-милият подарък е този, който самата ти направиш. Има доста сайтове с идеи, просто трябва да поразгледаш.
    Като пример мога да ти дам плюшено мече/коте/слонче или каквото се сетиш животно свързано с вашата връзка. Не се правят трудно, не трябва да бъдеш особено креативен, за да се справиш. Аз съм с две леви и ми се получи, така че нищо не ти пречи да опиташ.
    Можеш да направиш и ваша собствена игра с предизвикателства, такива каквито и на двамата ви се искат. Просто измисляш маршрут, по който да движите пионките, които могат да бъдат сърчица, бобчета и прочие. По самият маршрут правиш различни цветове квадратчета, кръгчета, сърчица каквото там си решиш и всеки цвят отговаря на дадена купчинка предизвикателства - любовни, сексуални.
    Ако не ти се прави игра можеш да изпечеш сладки, в които да сложиш предизвикателства. Хем вкусно, хем забавно.
    Можеш също да му направиш огромна Валентинка от кадастрон, да украсиш къщата с розови листчета и свещи, да вземеш вино и секси бельо за себе си.
    Има изключително много неща, които можеш да направиш стига да ти се занимава.

Мега фен Аватара на baby_baby
    виж в нета има хубави идеи

Мега фен Аватара на RapExotic
    Само не се обличай като момче, за да го изненадаш

Мега фен Аватара на galaxy29
    миналата година за първи път празнувах, беше много лигаво, но прекрасно
    моя любим ми подари книжка с приказки, направена от него и ме разтопи
    http://i.imgur.com/IiPH1XVl.jpg
    http://i.imgur.com/uIt2BXUl.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми