- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за Свети Валентин ?
Привет ! Предполагам,че не само аз се чудя за подарък за романтичния празник.Давайте идеи за момче,той не е от най-романтичните ама винаги знае как да ме остави без думи. Понеже е романтичен празник мисля,че не е време за душгел или парфюм искам нещо наистина специално ?!
Явно вижданията ни за романтика са различни![]()
Искам тука да попитам къде в София мога да купя много голям мечок ?
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Джъмбо.
Не става дума за романтика, ами за клишета, промити мозъци, роби на системата, ретарди и никаква креативност.![]()
Любопитно ми е: колко още хора ще си направят труда да постнат тема в тийн-форум, но няма да седнат и да помислят сами или да се допитат до приетелите си от живия живот...
START THINKING, KIDS!!!
Няма да те нападна, защото понякога и на мен ми се случва да нямам муза, но когато дойде намислям подаръци за 5-6 случая напред.
Според мен най-милият подарък е този, който самата ти направиш. Има доста сайтове с идеи, просто трябва да поразгледаш.
Като пример мога да ти дам плюшено мече/коте/слонче или каквото се сетиш животно свързано с вашата връзка. Не се правят трудно, не трябва да бъдеш особено креативен, за да се справиш. Аз съм с две леви и ми се получи, така че нищо не ти пречи да опиташ.
Можеш да направиш и ваша собствена игра с предизвикателства, такива каквито и на двамата ви се искат. Просто измисляш маршрут, по който да движите пионките, които могат да бъдат сърчица, бобчета и прочие. По самият маршрут правиш различни цветове квадратчета, кръгчета, сърчица каквото там си решиш и всеки цвят отговаря на дадена купчинка предизвикателства - любовни, сексуални.
Ако не ти се прави игра можеш да изпечеш сладки, в които да сложиш предизвикателства. Хем вкусно, хем забавно.
Можеш също да му направиш огромна Валентинка от кадастрон, да украсиш къщата с розови листчета и свещи, да вземеш вино и секси бельо за себе си.
Има изключително много неща, които можеш да направиш стига да ти се занимава.
миналата година за първи път празнувах, беше много лигаво, но прекрасно
моя любим ми подари книжка с приказки, направена от него и ме разтопи
http://i.imgur.com/IiPH1XVl.jpg
http://i.imgur.com/uIt2BXUl.jpg