- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любовта не съществува
Здравейте
Студент съм на 20 не съм имал приятелка нито веднъж всички са шибани курви и явно ще си остана ерген.Мразя ги тези жени...
И да имаш и пари и смартфон е явно всe тая мама ви **************************..........
Нямам пари и смартфони. Нямам даже кола или скъпи дрехи и съм имал приятелки. Проблема явно не е в момичетата! Шибаната курва май си ти, защото искаш да ти се лъжат по материалното състояние. Както се казва в 1 сентенция: кого би впечатлил, ако целият свят беше сляп?
Да прав си но проблемът е че аз просто не знам какво да правя като видя момиче не знам за какво да говоря и меко казано се държа като идиот и те затова ме подиграват и ме имат за шут. Разбрах че повечето слушат чалга е и аз прослушах и какво от това-нищо не излезе. Как успявате вие просто не мога да разбера в какво се крие ключът към успеха? Би ли ми разяснил?
Ти общуваш с момичетата с една единствена цел. Искаш да си легнеш с някоя, а в по-добрия случай и да тръгнеш с нея, за да има с кого да си лягаш, когато ти се дотакова.
Спри с това! Няма значение дали общуваш с мъж или жена - всички са хора! Равни сме! Отнасяй се с жените (момичетата ли... де да те знам на колко си) така, все 1 са хора, които не те интересуват сексуално. Просто комуникирай бе, човек! Не се перчи с ай-фони, маркови дрехи и скъпи глупости. Ако си скапаняк, на хората не само че ще им е през кура за скъпите ти вещи и парите, ами в повечето случаи това показнО ще дразни. "Аз съм никой, ама имам пари!" - тъпо е.
Ако някоя те хареса, трябва да е заради теб, а не заради това, което имаш в банката! Просто се дръж нормално - не мило, не лигаво, а нормално!!! Мога да ти кажа, че с жена можеш да говориш абсолютно за всичко според зависи каква е - ако има акъл в главата и за двигатели можеш да говориш, и за книги, и за презервативи ако щеш! Ако е куха лейка - дори и да се утрепеш, пак няма да имате обща тема.
А относно музиката - позьор такъв! Слушай каквото на теб ти харесва! 3 години имах връзка с момиче, което слуша чалга, а аз наблягам предимно на рок и метъл. Музиката изобщо не е критерии за това дали ще имаш връзка с даден човек или не!!!
Мерси ще се вслушам в думите ти![]()
Това е най-голямата простотия, която съм чел. Съвсем нормално е да общуваш с момичетата с тази единствена цел, защо по дяволите би го правил по друга причина?! 99% от жените НЕ са хора - те са филмирани, глупави, превзети, празноглави, трудно поносими дразнители, чието ирационално поведение създава единствено главоболия. Ако жените не те интересуват сексуално, то какво говори това за теб?!
Тренирай, обличай се добре, създай си стил - бъди сексуално интересен за тях. Истината е, че една жена още в първите 3 секунди след като я заговориш преценява дали ще си легне с теб или не и ако отговорът е "не", то си губиш времето ако продължаваш да общуваш с нея.
След като си легнете, евентуално повторите, евентуално почнете да излизате, и ако евентуално се окаже, че не е лоша като характер, тогава може да се поотпуснеш и ПОНЯКОГА да се държиш с нея като с човек. Така стоят нещата. Игнорирай думите ми и ще си стоиш на сухо и ще прекараш живота си ходейки по гъза на някоя разглезена пикла.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ако не ставаш и 5 смартфона да изкараш, все тая.
Омг.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
много рядко се намират различни момичета,повечето са материални или тъпи кифлички
когато нямаш достатъчно голяма пишка да се държиш като мъж, а не мекотело, също така става..
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Голяма ми е
#Темaтa : Искренно и лично между мъжете и жените у #фороно![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
med na byrkani nosqt mi madama macki po prashki chakat na opashki![]()