- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любовта не съществува
Здравейте
Студент съм на 20 не съм имал приятелка нито веднъж всички са шибани курви и явно ще си остана ерген.Мразя ги тези жени...
И да имаш и пари и смартфон е явно всe тая мама ви **************************..........
Ако не ставаш и 5 смартфона да изкараш, все тая.
Омг.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
много рядко се намират различни момичета,повечето са материални или тъпи кифлички
когато нямаш достатъчно голяма пишка да се държиш като мъж, а не мекотело, също така става..
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
#Темaтa : Искренно и лично между мъжете и жените у #фороно![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
med na byrkani nosqt mi madama macki po prashki chakat na opashki![]()
Ами като привличаш само к*рви, какво да се прави. Определено има и нормални, но те не биха тръгнали с някой като теб дето най-голямото му постижение е да има смартфон и пари...![]()
vsichki jeni sa kurvi , oswen moqta maika,no da ne zabrawqme che i tq e jena
Какво става из тоя форум, все изникват някакви хора с психически проблеми.
С това отношение нищо чудно, че си нямал приятелка. Ако единственото, с което можеш да се "рекламираш" на едно момиче са парите и смартфона, много жалко.
Аз пък не разбирам как така не се впечатлявате от пари и смартфони? Сигурно само се правите на интересни в форума, а на живо, като видите момче със смартфон почвате да ритате пясък. Телефона и парите преобразяват и от лешник се преобразяваш в секс символ. Факт.
Имаше един такъв бъзик, който не е толкова далеч от истината. Какво е за една жена дебел и беден мъж? Свиня. А какво е дебел и богат мъж? Мечоооо.И все пак е адски неправилно всички хора независимо от пола им да се слагат под общ знаменател. Пък и твоето поведение е малко ала айде женки идвайте да ми скачате на неуморният,защото имам пари и смартфон и ако не го правите значи сте големи курви.То само с пари най-вече такива може да свалиш. Не изключвам и възможността да си просто поредният форумен трол де.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Колко жалко че парадираш с парите си така никоя няам да те вземе насериозно .
Жалкар
А бе, много ми е пискало от това. Само няк'ви общи приказки научени наизуст от фейсбук... То, че има такива индивиди - има, но далеч не са масата жени/момичета. Познавам достатъчно примери, че да знам, че не е така и в това число слагам дори и най-големите кифли. Не, че са добре тия момиченца, ама по-скоро ще се впечатлят от плочките ти, отколкото от смартфона ти.
![]()
Винаги ми е било чудно как разни хора коментират неща, от които очевидно си нямат и понятие.
Welcome to the Jungle...
Подкрепям автора на темата, това е най-точната тема която съм виждал във този форум!