- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вредят ли екстеншъните на косата ?
От доста време си мисля да си удължа косата. Но съм чувала, че екстеншъните увреждат косата, накъсват я. Наистина ли е вярно, уврежда ли я? Нека някой, който има опит с екстеншъните да сподели.![]()
абее ти Zugzwang кво ходиш по темите и търсиш с кого да се заядеш!!!
Не виждам нищо тъпо във въпроса,следователно тя не е тъпа - има си достатъчно мозък.
И според мен ако си добави повече мозък в главата ще стане като Емко от Домашен Арест,
а това означава,че многото мозък вреди - става се смотан,задръстен.
Към Авторката:
Ако се поставят правилно,няма никаква опастност за твоята коса.
Най-добре е да не ги лепиш,защото когато започнеш да ги махаш ще плачеш като бебе. (От личен опит)..
Нямам опит с екстеншъните, но мисля скоро да си слагам. Ако ще си слагаш екстеншъни като тези - https://www.google.bg/search?q=%D0%B...w=1152&bih=770 едва ли ще ти навредят. Това е най-удобният начин за удължаване на косата според мен пък и + това можеш да ги слагаш и махаш, когато поискаш. А и само да добавя - хубаво е ако си решила да си удължаваш косата с екстеншъни да са от естествена коса, защото изкуствената си личи много и не седи особено хубаво според мен.![]()
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Зависи по какъв начин ги слага (зашиване, лепене или с клипси). Също така зависи и от самата и коса донякъде. Ако екстеншъните и ги поставят с клипси (специални щипки) за нейната коса, едва ли ще я увреди. Но ще е хубаво ако косата и е по-гъста и здрава, защото тя е все пак основата и на нея се държат екстеншъните.![]()
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!