Знам,че темата ми въобще не е за тук,но явно повечето от вас се интересуват най-много от секса като гледамМоже ли някой най-накрая да ми обясни дали е необходим паспорт или виза за пътуване в европейска държава.Дори и на 2 да съм,дори и на 11 да съм пак ли трябва да имам виза или паспорт? .. Предварително благодаря ако някой се наеме да ми обясни как точно стоят нещата.
.................................................. ...................................
Също така искам да попитам как стоят нещата с електрониката в самолета?Приятелки ми обясниха,че е забранено по време на полет да боричкаш по телефони,таблети,лаптопи и т.н.
То темата ти наистина не е за тук.. Тъм да минем по темата.Ами до колкото знам дори и в европейска и не европейска пак е необходим някакъв документ.Смятам,че и бебе да си пак ти е нужен паспорт .. виза също така.
До колкото съм чела и съм наясно електрониката поврежда системата на самолета и не е много препоръчително ..
Силно се надявам по някакъв начин да съм ти помогнала![]()
За държавите в ЕС не е необходим паспорт, нито виза, а само лична карта. За електрониката в самолета - доколкото знам зависи от конкретната авиокомпания, всяка си има отделни правила.
Welcome to the Jungle...
В какъв смисъл нямаш лична карта? Досега не си си вадила или е изгубена/открадната? На колко си години?
Welcome to the Jungle...
Щом си прокуроска, ти е необходимо нотариално заверено заявление, че родителите/настойниците ти са съгласни да пътуваш до където искаш.
След като нямаш лична карта, трябва да имаш поне паспорт, който доказва, че си гражданка на страна, която е част от ЕС.
Нямаш право да се обаждаш докато си в самолета, както и нямаш интернет. Някои компании имат екранчета на гърба на седалката пред теб и ти дават слушалки, можеш да гледаш там филм или просто да слушаш музиката, която е от самолета.
Това.
Това.
.................................................. .................................................. ...........
По темата,от мен:
1.За непълнолетно лице е необходим международен паспорт,който с експресна поръчка се вади до 24 часа.
2.До колкото знам е забранено да използваш телефон и други подобни - смущава някакъв сигнал. :P
ПП: Темата ти 100% не е за тук и в повечето случай раздел “Козметика и диети“ е по-посещаван.
До 18 години, ако трябва да пътуваш сама, ще ти трябват разрешителни и от 2-мата родители. След 18, само с лична карта в страните членки на ЕС.
Ако си под 18 са ти нужни лична карта и пълномощни от мама и тате че можеш да напускаш страната в рамките на ЕС.
Ебахи времената, едно време във файтона никой не искаше да си изключваш смарт фона :/
Декларации от 2-та родители и паспорт. Друго не ти трябва.
Относно другото, аз лично като пътувах си цъках в нета през телефона, имаше един пич с MAC до мен.
Казаха ни само, ако телефона има flying mode, да се включи на него след като се издигнем.
Всички останали устройства да се включат след това. И Wi-fi имаше в самолета, но зависи от компанията.
Трябва да провериш специално за твоята.
*сън*