.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Колко пари трябва да имате, за да си купите кола за 50-60к?

е?
    Имам в предвид с колко пари трябва да разполагате, за да си купите кола за толкова пари с чиста съвест?

Голям фен Аватара на TIFOSO
    5000 марки

Мега фен Аватара на an7raks
    Ми, трябва да разполагам с 50-60К...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ми, трябва да разполагам с 50-60К...
    .

Имам предвид, например - "трябва да разполагам с поне 300к, за да дам 50-60к за кола"

Съмнявам се, че ако някой има 50-60к ще ги даде за кола?
    Последно редактирано от Checksum : 01-11-2014 на 10:22

Повече от фен Аватара на Je7
    Цитирай Първоначално написано от Checksum Виж мнението
    Имам предвид, например - "трябва да разполагам с поне 300к, за да дам 50-60к за кола"

Съмнявам се, че ако някой има 50-60к ще ги даде за кола?
    Един разумен човек не би, но аз бих.

Зависи от мисленето на човека. Някой милионер, който не го вълнуват колите изобщо, може да си купи кола за 20 хил. и картина на Ван Гог за 2млн.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ще я купя на лизинг с около 10-15 хиляди първоначална вноска.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Je7 е дал много точен отговор. Аз имам възможност да карам доста по-скъпа кола от притежаваната, или поне да имам само една. Но съм уплашен до смърт от мисълта, че ще съм дал повече пари, само за да губя време (което е пари), за да я карам на контролни прегледи, да плащам безумно каско, да чакам пътна помощ всеки път, когато бордовият компютър реши. А качеството на новите автомобили е друга голяма тема.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Ще я купя на лизинг с около 10-15 хиляди първоначална вноска.
    Ее, мамка му, умното си е умно, бе!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Зависи от човека. Материално осигурен съм изцяло и държа да имам класен автомобил. Така че , защо не ?

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Зависи от човека. Материално осигурен съм изцяло и държа да имам класен автомобил. Така че , защо не ?
    Както вече казах, защото това вече не гарантира по-малко проблеми или по-надеждно придвижване, напротив. Ще губиш много време за сервиз, дори да го губи шофьорът ти, колата няма да е достъпна. И после пак има да си чакаш в средата на нищото със свален минус на акумулатора, за да ти се изчисти някоя грешка от компютъра. Срещнах един такъв Лексус наскоро. Колата наистина трябва да е надеждна и сигурна, голяма и тежка, защото може да ти спаси живота при катастрофа, но няма смисъл от изхвърляния.
    Преди време карах Джета 2, 1.6 Пирбург. Изостави ме веднъж, оказа се, че била с много антична бобина от Лада. Минавала е откъде ли не, товарена е с поне 1 тон. Накрая катастрофирах челно с близо 100 км/ч сумарна скорост на колите, роговете обраха целия удар, без никаква деформация на купето. Нямах и драскотина. Едната полуоска се счупи, но въпреки това се движеше с натегнат волан в другата посока.
    Мой близък загина в кола с въздушна възглавница, просто защото същата реши да не се отвори.

П. С. http://automedia.investor.bg/a/0-nac...a-na-golf-gti/
    Последно редактирано от ZloboMiR : 01-28-2014 на 04:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си