- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- 10 малки негърчета
Ако някой я е чел може ли да ми каже кой е убиецът,защото съм я чел 2 пъти не разбрах
Значи толкова си я челКъм края на книгата е описано съвсем ясно как точно са извършени убийствата и кой е организирал всичко.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да не са ти откъснали последните страници?Там имаше даже няколко страници за Съдията, който инсценирал всичко.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Финалната глава е писмото на съдията,в която описва всичко.Тая книга е толкова добра,чете се на един дъх и много ясно написана.не е случайно че е най-известната на Кристи
В крайна сметка ако не можеш да разбереш кой е убиеца изтегли си филма (нищо че е черно бял), а може и играта "Agatha Cristie And Then There Were None"![]()
ще се възползвам от темата
имам книгата и все се каня да я прочета ама така и не я почнах е какво ще кажете да я почвам ли или не?
Почвай!не се чуди!Много добра писателка е Кристи и това наистина е най-добрата й книга.