.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    сд
    Последно редактирано от anonym123 : 01-03-2014 на 20:45

Не знам за нея, ама аз ще се зарадвам ако се научиш що е то препинателен знак. Иначе като те гледам си неспасяем случай, особено ако си на 23 наистина...

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Да вземи й, ще се зарадва, но не прекалявай.
    Не разбирам защо си писал въобще?!

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Аз бих се зарадвала и спри да си мислиш, че ще те зареше заради едно свършване по-рано.

значии каза че утре не иска да се видим искала да остане сама казах и дори да отида пред тях тя ми каза да я разбера каза че много ме обича но утре не иска да излиза и да се вижда с никой питах я има ли нещо заради мен ли е тя каза че не е заради мен просто не иска и се чудя ще стане ли беля ако и оставя цвете пред вратата и почукам и просто го оставя и напиша бележка ще се зарадва ли или ще ме намрази

просто да и покажа колко я обичам и уважавам вие как бихте се почувствали ако наистина не искате да се виждате с никой и ви направят този жест

Ако щеш вярвай ама нищо не разбрах от цяла история. Защо точно ти е сърдита?
    Каквото и да е, дай и време

не ми е сърдита просто така ми изглежда

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Не го прави, ще се ядоса, поне аз се ядосах когато ми го направиха. Щом иска да е сама утре, я остави самичка не я притеснявай, звънни по обяд да се чуете за малко и ако поиска да излезете - излезте.

еми ние така и така си пишем но няма да иска да излезе със сигурност

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Имаш сериозен проблем и ако не го разрешиш и спреш да се държиш, като разглезена пикла, хвърчаща след родителите си, за да си изпроси следващия подарък, връзката ви няма да продължи дълго и сам ще си виновен за това.

не те разбрах..

мда...наистина си неспасяем случай...

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си