.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен Аватара на Mirrela.

Сух шампоан

Здравейте!Наскоро чух,че сухият шампоан предпазвал от бързо омазняване на косата.Моята коса е чуплива и много бързо се омазнява.Бих казала,че на втория ден от измиването е вече мазна.Тъм имам няколко въпроса относно този сух шампоан:
    1.Къде се продава?
    2.Цената висока ли е?
    3.Дълготраен ли е?
    4.Как се използва?
    .................................................. ................
    Проверих в интернет,но не намерих подходящата информация.Надявам се вие да ми помогнете по някакъв начин.Благодаря предварително !
    Последно редактирано от Mirrela. : 01-03-2014 на 19:35

Повече от фен Аватара на rositzza
    1.Къде се продава? - Можеш да го намериш в аптеките или по-големите козметични магазини
    2.Цената висока ли е? - Зависи от марката на сухия шампоан
    3.Дълготраен ли е? - За около един ден (Нещо, което повечето хора не знаят, е че не трябва да се използва често. Доста са агресивни)
    4.Как се използва? - youtube --> how to use a dry shampoo

EDIT: Чувала съм, че бебешката пудра има същия ефект, но не съм ползвала лично (Някой ако има опит може да сподели) (:
    Последно редактирано от rositzza : 01-03-2014 на 19:50

1.Къде се продава? - Lilly, DM, аптеките.
    2.Цената висока ли е? - Зависи от марката.
    3.Дълготраен ли е? - Аз го използвам за един ден - слагам сутринта и се къпя вечерта.
    4.Как се използва? - Разклащаш -> пръскаш в корените (ако ти е по - мазна косата - повече) -> търкаш с чиста хавлиена кърпа отгоре -> разресваш косата. Ако останат бели следи използвай сешоар.

Аз използвам сух шампоан на Шаума и доста съм доволна. Косата ми също се омазнява бързо и като я напръскам става като чиста (аз нормално я мия през ден-два,а със сухия шампоан издържа още толкова ;д). Купих си я за 5лв от Лили ,при ме само тази марка имаше ...(а иначе и аз съм чела че има алтернатива със оризово брашно ,но не съм пробвала още ,като ми свърши шампоана ще пробвам.)

Те косите Ви нормален, не може да ги оправи, само за сух сте...

1.Къде се продава? - DM, виждала съм и на Шаума, в Била и другите хипермаркети
    2.Цената висока ли е? - 5-6 лв повечето, ако е някоя по-тежкарска марка са по-скъпи
    3.Дълготраен ли е? - Това представлява флакон/спрей, в който има в най-лошия случай талк, който се пръска в корените на косата и по този начин абсорбира себумът. Едновременно с това има и спирт, който направо разказва играта на косъма и кожата на главата. Грамажът му е около 250 мл и се харчи доста бързо. Пък и файда няма много по мое мнение, защото ако косата ти е слегнала и си цъкнеш само на пътя на косата, тя ще изглежда чиста само там, но ще продълж да бъде сплескана. Освен ако не искаш да изхарчиш целия флакон, разбира се, и да си нацъкаш всички корени, което ще излезне доста скъпо.
    4.Как се използва? - Пръска се в омазнените корени на косата и спиртът и талкът абсорбират и премахват мазнината.

Недостатък - изсушават МНОГО.

Пробвай с хума. Поръси малко количество върху омазнените участъци и ефектът е абсолютно същия с разликата, че ще подхрани косата ти и ще ти излезе в пъти по-евтино.

Цитирай Първоначално написано от Zugzwang Виж мнението
    Тцтц.Ако не се обадиш кой знае какво ще направиш.

Повече от фен Аватара на rositzza
    Обръщаш се към група от хора. В случая ВИ се пише с МАЛКА буква

Егати простака/чката си.... като няма кво да кажеш не се бъркай...

Повече от фен
    Този на Tigi е страхотен
    http://www.enzo.bg/tigi/rockaholic-d...i-vidove-kosa/

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Цитирай Първоначално написано от benivasileva Виж мнението
    Егати простака/чката си.... като няма кво да кажеш не се бъркай...
    а не ми закачай мъжо! :

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Душички умни.

1.Къде се продава? DM и в повечето Лилита
    2.Цената висока ли е? Зависи от марката
    3.Дълготраен ли е? За ден макс.
    4.Как се използва? Пръскаш в корените от разстояние и сресваш.
    Примери:

http://mirsea.bg-damma.com/2013/07/1...a-trend-it-up/

Супер фен Аватара на mayaaa
    А бе, пробвайте с бебешка пудра. Сух шампоан не съм ползвала и вероятно е по-лесно и малко по-ефективно, но пудрата поне не вреди толкова. Само гледайте да слагате внимателно и да разресвате много.
    П.П. Това предназначение на бебешката пудра сама си го бях открила и се чудя какво е правила бебешка пудра в косата ми първият път. Може би, по-добре, че не помня.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Mirrela. Виж мнението
    1.Къде се продава?
    Аптеки, магазини, сайтове.
    2.Цената висока ли е?
    Зависи от фирмата.
    3.Дълготраен ли е?
    По - принцип го ползват за моментно подобряване вида на косата, което ще рече ден - два.
    4.Как се използва?
    Пръска се директно върху скалпа, за да попие себума.
    Само да вметна, че не се препоръчват за дълготрайна, честа употреба, заради талка, който съдържат.
    Той се натрупва и задълбочава проблемът.
    Мога да ти предложа като за начало да смениш шампоана и регулираш секрецията, а не да я прикриваш.

Шампоаните не могат да влияят на мастните жлези, това, което се твърди по реклами, че се намалява омазняването при употреба на даден шампоан е илюзия. До хормони е. И хранителен режим. Някъде бях прочела, че мастните жлези се активизират от въглехдратите. Май решението на вечно мазната коса може да се окаже в спиране на бързите и мазни въглехидрати и един здрав детокс. Ако и след това продължи да се омазнява... значи that's all, folks

Мега фен Аватара на baby_baby
    1.Къде се продава? - в аптеките или в по-голям козметичен магазин
    2.Цената висока ли е? - зависи от марката на шанпоана
    3.Дълготраен ли е? - е сиг
    4.Как се използва? - пръскаш в корените и разресваш

Цитирай Първоначално написано от mycel Виж мнението
    Шампоаните не могат да влияят на мастните жлези, това, което се твърди по реклами, че се намалява омазняването при употреба на даден шампоан е илюзия. До хормони е. И хранителен режим. Някъде бях прочела, че мастните жлези се активизират от въглехдратите. Май решението на вечно мазната коса може да се окаже в спиране на бързите и мазни въглехидрати и един здрав детокс. Ако и след това продължи да се омазнява... значи that's all, folks
    Благодаря

Аз ползвам ето този в момента http://bg.strawberrynet.com/haircare...132998/#DETAIL
    Преди това имах на Шварцкопф. Използвам само между измиванията на косата за освежаване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си