.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Първо да те разочаровам - не мисля, че я обичаш За две седмици обич не се заражда ... Симпатии, чувства, привличане - да, но обич - едва ли А дори и да е така няма как да очакваш, че тя ще изпитва същото нещо.
    Относно търсенето - понякога е така. Дори в моята връзка се случва приятелят ми да ме търси по-често, от колкото аз него. Просто на моменти е така, а и си зависи от човека.
    А как да я накараш да те търси по-често ... Не се сещам за друг вариант освен да я търсиш по-рядко. Току-виж и домъчнее и те потърси първа.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Не е странно, че си се влюбил за 2 седмици, това е нормално чувство и тия неща не се контролират. Но 2 седмици са малко, ти с романтик, но дали тя е такава, има хора които по-трудно се отпускат. Това, че не те търси, не означава, че не изпитва чувства към теб, просто може би е такъв тип човек. Може и да и е първа връзка, но преди това ако се е напатила, сега по-трудно показва симпатиите и вниманието си. Естествено това са само предположения, но няма логика да е с теб, ако не чувства същото като теб. Изчакай известно време, после ако продължи така поговорете

Супер фен Аватара на RiB
    Това е много дразнещо ... само ти да търсиш някого, дори и да не сте гаджета. :Д Аз не поддържам контакти с такива хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си