.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Въпрос

Hybrid View

Голям фен Аватара на Vivitu483
    За какъв преглед става въпрос?

Цитирай Първоначално написано от Vivitu483 Виж мнението
    За какъв преглед става въпрос?
    Преглед на шундата.

Аз съм момче и не се отнася за мен.И момичето не е девствено, а баща и иска да разбере това и за това е записал час.. сега кво ще стане като тя каже, че не иска да отиде? Дори баща и насила да я натика в кабинета ?

Цитирай Първоначално написано от slimshadybitch Виж мнението
    Аз съм момче и не се отнася за мен.И момичето не е девствено, а баща и иска да разбере това и за това е записал час.. сега кво ще стане като тя каже, че не иска да отиде? Дори баща и насила да я натика в кабинета ?
    Ako каже, че не иска, може да подвърди съмнението му. Въпреки, че може да изиграе сценка колко мн я е срам да се съблича пред гинеколог и т.н.
    Аз на нейно място съвсем хладнокръвно се съгласявам, щото съм девствена (уж) и няма кво да крия. В кабинета бащата работа няма естествено. Разбирам се с лекаря и той, когато говори с него му казва, че не съм дефлорирана и здравето ми е ок Дори и майка и да я придружи, пак няма да се навре между краката, а би трябвало да седи на страни. Да направи някакви мимики на лекаря и да се разберат да излъжат. Да не пасат трева тия лекари.

Не не.. просто няма да стане това тя да се съблече (не я е срам) просто не иска да ходи там и не иска никой никъде да и бърка .. ако баща и я натика насила в кабинета и тя каже че няма да се съблече и се дърпа нали няма кво да стане? Смисъл няма да я разкрачи насила ...?

Цитирай Първоначално написано от slimshadybitch Виж мнението
    Не не.. просто няма да стане това тя да се съблече (не я е срам) просто не иска да ходи там и не иска никой никъде да и бърка .. ако баща и я натика насила в кабинета и тя каже че няма да се съблече и се дърпа нали няма кво да стане? Смисъл няма да я разкрачи насила ...?
    E, не, няма как да стане - нито могат да я съблечат, нито да я качат, нито да я разчекват на сила. Може да и предложи да я гледа с ехограф обикновен, не интравагинален (бърху областта ниско долу под пъпа - яйчници и матка).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си