.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Луда ли съм или съм просто предпазлива

На концерти и събития, където има много хора нося памперс, защото тоалетните са малко и има опашки. Бях много се изложила един път, когато имаше опашка а на мене ми се ходеше много. Казах на приятелката ми да намерим друга тоалетна, но докато търсихме намокрих прашките. Родителите ми викат, че съм луда и, че като съм голяма трябва да се държа, като голяма а не да нося памперси. Аз мисля, че просто съм предпазлива.

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Ти си луда или просто тролваш.

likeu79
    Guest
    пак ли трола с памперсите?

Ако случайно си бабе 11-ти набор, нормално.

А кеф ли ти е да плуваш в пикоч честно ли ме питаш може и да си луда

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ще ти кажа какво не си - забавен.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Amee предпазлива си, само че няма да се притесняваш има други, като тебе може скоро да ги посетиш. Ще ти дам жокер къде са #БАНлиста
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    по-скоро луда
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Мега фен Аватара на draid
    По-скоро неуспешен глупав трол.

Независимо дали си трол или не, отвратително е това.

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Цитирай Първоначално написано от Vivitu483 Виж мнението
    Ти си луда или просто тролваш.
    Човека точно и ясно е описал самата истина! И аз мисля така..

Къде се е чуло и видяло човек който може да пише и да ходи да носи памперс,не можеш ли да се сдържаш,
    това не е нормално - пък и още по-малкото на дали е вярно това което говориш (пишеш)..

Честно - луд/луда си.

Цитирай Първоначално написано от hristo99 Виж мнението
    Ако случайно си бабе 11-ти набор, нормално.
    На 19 години съм.

Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението
    Човека точно и ясно е описал самата истина! И аз мисля така..

Къде се е чуло и видяло човек който може да пише и да ходи да носи памперс,не можеш ли да се сдържаш,
    това не е нормално - пък и още по-малкото на дали е вярно това което говориш (пишеш)..

Честно - луд/луда си.
    Не съм с памперс всеки ден. Нося само, когато предварително знам, че ще има големи опашки и тоалетните ще са малко. Така съм сигурна в себе си, че няма да се изложа.
    Последно редактирано от jana11 : 01-03-2014 на 10:07

Мега фен Аватара на draid
    Ти си пълен олигофрен, ходи се хвърли от някой мост и отърви обществото от съществуването си.

Спокойно можеш да се самоубиеш..

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Хайде,хайде без смъртни случаи по новините,моля!

Според мен ще се изложиш повече ако другите видят,че носиш памперс - личи си.
    Явно имаш малък пикучен мехур,за да не можеш да стискаш затова ще ти дам няколко съвета:

1.Ограничи се с течностите когато си навън и си носи клинче в чантата в случай,че стане беля.
    2.Не можеш да знаеш кога ще има големи опашки,затова преди да влезеш забележи място (храстче).
    3.Ако не можеш да стискаш и има голяма опашка,заедно с клинчето тичай навън към храста.
    4.Така и да се изпуснеш ще си навън и подготвена..

Даже попринцип може да носиш пола с клин,за да не си личи ако се изпуснеш и отиваш в тоалетната когато се освободи,сваляш клина и оставаш по пола и надявам се няма да има следа от станалото - казваш,че ти е станало топло и готово.

Мега фен Аватара на tori
    Молфикс е решението.

Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението
    Хайде,хайде без смъртни случаи по новините,моля!

Според мен ще се изложиш повече ако другите видят,че носиш памперс - личи си.
    Явно имаш малък пикучен мехур,за да не можеш да стискаш затова ще ти дам няколко съвета:

1.Ограничи се с течностите когато си навън и си носи клинче в чантата в случай,че стане беля.
    2.Не можеш да знаеш кога ще има големи опашки,затова преди да влезеш забележи място (храстче).
    3.Ако не можеш да стискаш и има голяма опашка,заедно с клинчето тичай навън към храста.
    4.Така и да се изпуснеш ще си навън и подготвена..

Даже попринцип може да носиш пола с клин,за да не си личи ако се изпуснеш и отиваш в тоалетната когато се освободи,сваляш клина и оставаш по пола и надявам се няма да има следа от станалото - казваш,че ти е станало топло и готово.
    Срам ме е да клекна до храсче, както ме съветваш.Всеки случаен минувач може да ме види.
    За клинчето, което викаш да нося в чантата мисля, че няма смисъл, защото ще се види, че съм мокра докато стигна до тоалетната, където мога да се преобуя.
    За течностите не се наливам много.Пия по малко.
    Мисля, че с памперса съм добре. Не си се напикавала и незнаеш, че нещата не са толкова наивни, колкото ги описваш.Това, че си личи памперса него смятам за проблем.
    Последно редактирано от jana11 : 01-03-2014 на 18:18

аууу... сега и мен мЪ наплаши! от утре и аз почвам с памперс!!

Цитирай Първоначално написано от BonyBunny^.^ Виж мнението
    аууу... сега и мен мЪ наплаши! от утре и аз почвам с памперс!!
    Съжалявам. Не съм искала да стресна никого.

ох, това наистина ме разсмя

Носи си памперса и да не ти пука

Цитирай Първоначално написано от bsdirty Виж мнението
    Носи си памперса и да не ти пука
    И какво толкова е смешното, че немога да разбера или се подиграваш с мен

Не се подигравам, дори аз нося памперси докато чета разни постове в този форум

Цитирай Първоначално написано от bsdirty Виж мнението
    Не се подигравам, дори аз нося памперси докато чета разни постове в този форум
    Добре. Смел си. Момчета повечето пъти крият много неща а на тебе не ти пука . Това ме кефи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си