- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Луда ли съм или съм просто предпазлива
На концерти и събития, където има много хора нося памперс, защото тоалетните са малко и има опашки. Бях много се изложила един път, когато имаше опашка а на мене ми се ходеше много. Казах на приятелката ми да намерим друга тоалетна, но докато търсихме намокрих прашките. Родителите ми викат, че съм луда и, че като съм голяма трябва да се държа, като голяма а не да нося памперси. Аз мисля, че просто съм предпазлива.
пак ли трола с памперсите?
Ако случайно си бабе 11-ти набор, нормално.![]()
А кеф ли ти е да плуваш в пикоч честно ли ме питаш може и да си луда
Amee предпазлива си, само че няма да се притесняваш има други, като тебе може скоро да ги посетиш. Ще ти дам жокер къде са #БАНлиста![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
по-скоро луда
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Човека точно и ясно е описал самата истина! И аз мисля така..
Къде се е чуло и видяло човек който може да пише и да ходи да носи памперс,не можеш ли да се сдържаш,
това не е нормално - пък и още по-малкото на дали е вярно това което говориш (пишеш)..
Честно - луд/луда си.
Ти си пълен олигофрен, ходи се хвърли от някой мост и отърви обществото от съществуването си.
Хайде,хайде без смъртни случаи по новините,моля!
Според мен ще се изложиш повече ако другите видят,че носиш памперс - личи си.
Явно имаш малък пикучен мехур,за да не можеш да стискаш затова ще ти дам няколко съвета:
1.Ограничи се с течностите когато си навън и си носи клинче в чантата в случай,че стане беля.
2.Не можеш да знаеш кога ще има големи опашки,затова преди да влезеш забележи място (храстче).
3.Ако не можеш да стискаш и има голяма опашка,заедно с клинчето тичай навън към храста.
4.Така и да се изпуснеш ще си навън и подготвена..
Даже попринцип може да носиш пола с клин,за да не си личи ако се изпуснеш и отиваш в тоалетната когато се освободи,сваляш клина и оставаш по пола и надявам се няма да има следа от станалото - казваш,че ти е станало топло и готово.
Срам ме е да клекна до храсче, както ме съветваш.Всеки случаен минувач може да ме види.
За клинчето, което викаш да нося в чантата мисля, че няма смисъл, защото ще се види, че съм мокра докато стигна до тоалетната, където мога да се преобуя.
За течностите не се наливам много.Пия по малко.
Мисля, че с памперса съм добре. Не си се напикавала и незнаеш, че нещата не са толкова наивни, колкото ги описваш.Това, че си личи памперса него смятам за проблем.
Последно редактирано от jana11 : 01-03-2014 на 18:18
аууу... сега и мен мЪ наплаши! от утре и аз почвам с памперс!!![]()
Не се подигравам, дори аз нося памперси докато чета разни постове в този форум![]()