.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

как да стана готина ??

как аз не съм зубър но ми казват че съм била клюкарка и подобни ..

омръзна ми
    имам маркови дрехи , таблет , i phone и всякакви такива

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Със всичко друго, ама не и с фукане. Опаковката може да е хубава, ама вътре като е развалено, ние какво да направим?

И веднага дойде да изклюкаш какво имаш... КЛЮКАРКА!

Супер фен Аватара на D*Rose
    И кво? Хората с таблет, iphone и маркови дрехи се имат за нещо повече от хората без тия неща? пф

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    И кво? Хората с таблет, iphone и маркови дрехи се имат за нещо повече от хората без тия неща? пф
    Така изглежда, за жалост.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Доста жалко, наистина, защото това се случва явно само в България.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от The-beStC0okies Виж мнението

омръзна ми
    Според мен си тролче, дето се гаври с кифлите и браво, за което. С този пост успя да се присмееш на всичко, което лично аз мразя в 1 жена

Мега фен Аватара на baby_baby
    И кво като имаш маркови дрехи и таблет тва ли е най-важното? Просто да не ти пука от мнението на другите

Мега фен Аватара на trabi_bs
    чшчшчшч айфона е много важен илиментт

...Надявам се да е трол

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Ми ако се фукаш така да се каже и пред приятелите си нищо чудно да ти казват така.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    виж ми айфона вее ейй

Не е нужно да имаш маркови дрехи, ВЪЙфон, таблети и всякакви такива. Важното е как ТИ ще се държиш с останалите .. не може да се отнасяш със всички като със парцали и после да искаш да си готин в нечии очи, а пък и на някои си им е вградено, визия, държание ... : )

Голям фен Аватара на veilside88
    Личи си що за стока си ..

То пък таблета и айфона са нещо особено пък .

kameliq201412
    Guest

омръзна ми
    аз нямам таблет, айфон и не нося маркови дрехи и пак съм готина?!

Аз пък нямам таблет,айфон нямам маркови дрехи и пак не съм готин! Аз съм си обикновен човек съм си!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не е така. Имам една приятелка от Германия и тя ми разказва, че и там ти те смеели, ако не си с маркови дрехи.

Жалко, че мислиш по този начин.

Д роуз пприятелю или пирятелко това не се случва само в България.Зящо имаме толкова ограничена представа за нещата възхваляваме чуждото а нашето ами негативно нещата.То че нещата че са зле така си е но не е толкоз безнадеждно поне все още .Най-ме дразни че някой хората живят с илизюята че в другите представи ще е по-добре.Ами не в някой държави живот навярно ще е доста по-добър в нашия но дори и те ще си имат проблеми за които ние няма ка кда знаем тъй като не живеем там и нямаме представав какво се случва и затова ни се струва като манна небесна и възхваляме и възхваляме а като отидем пък се оплакваме и казваме колко е трудно.Относно авторке ами материалните играчки не са важни те са до време дрехите гримовете и прочие не те правят по-добра личност те те допълват по някакъв начин с тях може да изразиш себе си да покажеш личноста си или пък с помоща на тях да надянеш някаква маска пред обществото че да се харесаш и да заблуждаваш хората а не да си покажеш каква си ти зависи хората как използват тия средства дали да се прикрият и създадат нова личност или да си покажат .Стом са ти казали това по вероятно да е истина.Съветвам те да работиш над себе си и да се замислиш имат ли право да ти казват тези неща и ако е така да се опиташ да се промениш да работиш над себе си да бъдеш по-добър човек колкото и клиширано да звуци по-продуктивна личност щастлива личност да се чувстваш добре в кожата си с самата себе се да си вяравш и обичаш.Трудно е монго е лесно човек да каже трябва да се обичаш да си вярваш и да си самоуверена голямо време трябва да мине за да стане така но е важното първата крачка и да си поставяш цели да се опитваш и да се надскачаш докато не се изградиш кат личонст .Мисля не знам но колко години си но мисля че въобще не си се замисляла за това чак сега когато някой ти го е казал и може би ще продължиш да живееж по стараму но е добре нещо да направиш.Разбирам че те вълнуват тези неща почти всяко момиче да не кажа всяко момиче се интересува но при теб това е водещото оето е погрешно .Ако исакш свестни контакти първо оправи себе си ак е необходимо после гради връзки с другите няма начин нещо да се получи ако ти самата не си вред .

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Според мен си тролче, дето се гаври с кифлите и браво, за което. С този пост успя да се присмееш на всичко, което лично аз мразя в 1 жена
    Съгласна
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на djipsito
    Щом с маркови дрехи и айфон не си готина, значи каузата е изгубена... Нищо повече не можеш да направиш, тва бяха последните опции.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен

омръзна ми
    И на мен ми омръзна, да ти кажа. Таблета и айфона няма да ти намерят приятели, съжалявам.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

абе ти знаеш ли че приятелката ти е много проста?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ако ставаше с таблет, i phone и готини дрехи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си