.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Обича себе си повече?...

С приятеля ми сме заедно от 4 месеца, но за празниците той отиде с родителите си в друга страна. Пишем си, липсваме си. Той е прекрасен, обичаме се и ни е повече от перфектно заедно. Но един ден след Коледа той ми писа, че не издържа да не се виждаме и че вероятно няма да е последния път, в който ще сме разделени...Каза, че много ме обича, но обича повече себе си и не иска да се подлага на това...Стана ми много гадно, защото това са само няколко дни, а аз наистина бях много щастлива с него, правех всичко за него...всичко стана толкова неочаквано, не е имало никакви предишни сигнали....Молех му се да се видим поне, за да си поговорим, но той не желае...връща се утре, а аз съм толкова объркана и наранена...знам, че има много по-трогващи истории от моята, но се чувствам сякаш изпускам единственото нещо, което ме прави щастлива и не знам какво да направя.....
    Споделете ми какво мислите. Знам, че не ни познавате и ще ви се стори безмислено, но съм много объркана и вашето мнение също би помогнало. Благодаря предварително.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Щом е отказал да се виждате, значи е взел решение и няма какво да направиш (ако искаш да си запазиш достойнството).

Просто не то трябва човек, който се отказва от нещо толкова лесно. Такива хора в повечето случаи не си заслужават, не си го слагай на сърце

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от SomethingFresh Виж мнението
    Просто не то трябва човек, който се отказва от нещо толкова лесно. Такива хора в повечето случаи не си заслужават, не си го слагай на сърце
    ^Има само 5 мнения, а го каза толкова добре!! Браво! Повече такива потребители тука искам да виждам!
    Общо взето съм на мнението на мацката, но ако искаш да се бориш, cutiepie^^, бори се! Психопата ти го каза за достойнството - друг е въпроса, че в повечето случаи хората зарязват достойнството си, когато са влюбени. Освен това бях попаднал на публикация, която казваше "Момчетата имат достойнство, истинските мъже се борят за връзката си". Не мисля, че това трябва да се отнася само за момчетата и мъжете, така че...
    Все пак - на колко сте години с приятеля ти? Ако сте твърде малки, това означава, че той в момента е в периода, когато наистина обича себе си повече и това няма как да го промениш.

наистина сме мънички (18,19), но на мен ми е по-гадно, че избягва разговора сякаш крие нещо. Не обичам да ме лъжат и затова толкаво го молех просто като се върне да си поговорим. Ясно ми е, че не мога да го накарам нищо да направи, но мисля, че заслужавам поне един разговор очи в очи....

Благодаря на Tsukuda_Hiroshi за комплиментите, съгласна съгласна съм напълно с него, че винаги трябва да се бориш за това, което обичаш! А относно обяснението, разбира се, че заслужаваш, но не разчитай да ти даде такова или поне да е смислено ;(

Намери си друго момче.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не го мисли толкова, ако наистина крие нещо от теб, то и да го разбереш няма да се почувстваш по-добре.

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-добре не се занимавай

Минавало ли ти е през главата, че може да има друга. На мен лично това ми е като фикс идея, защото ако е само с техните, надали ще иска окончателно от нищото да спрете да се виждате : )

да мислила съм за друга, но ако е така то бързо ще си проличи...

Понякога е по-добре да не задаваме въпроси, защото не сме готови за отговорите. Тегли му майните! Остави го на другата да му се радва. Тя не може да ти вземе нищо, защото истинският човек, който ще е до теб, няма да може да бъде взет...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Най-вероятно има някакви задръжки! Била съм в подобно положение - не приключи добре! Надявам се, че при теб няма да стане така! Успех!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Малко ми прилича на историята от Сексът и градът със Саманта .. НО ако оставя това настрана нещо не ми се връзва в реалния живот и то казано от момче ..
    В крайна сметка щом е решил, бъди така добра да не се занимаваш повече и да му покажеш, че също както той - се обичаш и не си губиш времето с хора, които не знаят какво искат ..

От друга страна - ако се замислим по заглавието на темата, то ще стигнем до извода, че всеки обича най-много себе си. Дори и авторката. Ако не беше така, нямаше да мисли за това, че й е гадно и да иска съвет от нас, как да си оправи положението и съответно да иска отново да й е добре, а щеше да се радва за това, че на въпросното момче, ще ми е по-добре, ако си хване приятелка, която ще му даде, предполага се, онова, от което има нужда.
    Така са устроени хората - действат, водени от егоизма.

Благодаря ви много за отделеното време! Надявам се всичко да си дойде на мястото както е рекъл Господ. Благодаря ви отново за съветите

Мега фен Аватара на SonataArctica
    А аз мисля, че лъже. Според мен, просто е искал да те разкара.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си