- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Приятелят ми общува с по-възрастни мъже от него и това ме притеснява х_х
Е, пич... не слушам чалга, не пуша, не пия... не ми е само до ебане... но съм си намерил хора със сходни интересни. Абсолютно винаги има хора за всичко, това имах в предвид. Явно чичковците искат да го пецкат и сега си го защитавате, защото и вие имате подобни фантазииD
Е аз слушам малко чалга, невулгарната и мелодична. Въпросът е, че и заподозреният си е намерил хора със сходни интереси. Не ми се разпитва сега дали е от малък град и просто няма голям избор, но защо възрастта трябва да е порок? Всички ще минем 40-те, ще ти е приятно ли заради това да се отнасят с теб като с прокажен? Житейският опит не е нещо, което може да се придобие без остаряване, следователно не можеш да се поучиш от твой връстник.
Виж, прав си... на никого не би му било приятно да му викат "пенсия" и да го отбягват заради възрастта. Но, според авторката, щом тези хора са над 40 и му влияят зле, не би трябвало да поддържа чак толкова близък контакт с тях, от уважение към момичето. Естествено, това е само моята гледна точка. Набори има за всичко, това е само което казвам.
Ако не ти отказва да излизате и да се виждате с други ваши връстници, какво значение има с кого се вижда през останалото време? Това си е негова работа. И аз често общувам по-добре с по-възрастни и зрели хора. Защо ли?![]()
Може да е странно, но не е притеснително и щом ти не си ощетена от внимание, какъв е проблема.![]()
пусни го при компанийка от 20-25 годишни в планета клуб да чука курви![]()
|DC -Wild#Cat!!♥
Защо не ? И моят приятел общува с по възрастни .. ама има един чичко който само го използва и до някъде за това не съм съгласна![]()
Какви са пък тия 50+ годишни велосипедисти. Бръмчене с колелото насам-натам ми звучи окей, като да кажем офроуда, няма лошо. Обаче в същото време знам, че дъртофелниците доста си падат по млади свежи момченца, та не знам... работата или е добре, или отива на педофилия![]()