.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Супер фен Аватара на RiB
    По принцип всеки трябва да си знае мястото. Не е нормално това. Все пак казваш, че не е един човек, а са няколко... Сигурно нещо в миналото му е сбъркано, предполагам. :Д Аз на моята възраст съм намерил хора от до за всичко... не може да твърди, че наборите му са зле.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    По принцип всеки трябва да си знае мястото.
    Ами, когато няма набори, които да се интересуват от неговите хобита?
    Но, да, щом опитен психолог, като теб, казва, че нещо му е сбъркано, изглежда е...

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ами, когато няма набори, които да се интересуват от неговите хобита?
    Но, да, щом опитен психолог, като теб, казва, че нещо му е сбъркано, изглежда е...
    Е, пич... не слушам чалга, не пуша, не пия... не ми е само до ебане... но съм си намерил хора със сходни интересни. Абсолютно винаги има хора за всичко, това имах в предвид. Явно чичковците искат да го пецкат и сега си го защитавате, защото и вие имате подобни фантазии D

Мега фен Аватара на an7raks
    Явно чичковците искат да го пецкат и сега си го защитавате, защото и вие имате подобни фантазии D
    Много брутално ме разкри...

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Е, пич... не слушам чалга, не пуша, не пия... не ми е само до ебане... но съм си намерил хора със сходни интересни. Абсолютно винаги има хора за всичко, това имах в предвид. Явно чичковците искат да го пецкат и сега си го защитавате, защото и вие имате подобни фантазии D
    Е аз слушам малко чалга, невулгарната и мелодична. Въпросът е, че и заподозреният си е намерил хора със сходни интереси. Не ми се разпитва сега дали е от малък град и просто няма голям избор, но защо възрастта трябва да е порок? Всички ще минем 40-те, ще ти е приятно ли заради това да се отнасят с теб като с прокажен? Житейският опит не е нещо, което може да се придобие без остаряване, следователно не можеш да се поучиш от твой връстник.

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR Виж мнението
    Е аз слушам малко чалга, невулгарната и мелодична. Въпросът е, че и заподозреният си е намерил хора със сходни интереси. Не ми се разпитва сега дали е от малък град и просто няма голям избор, но защо възрастта трябва да е порок? Всички ще минем 40-те, ще ти е приятно ли заради това да се отнасят с теб като с прокажен? Житейският опит не е нещо, което може да се придобие без остаряване, следователно не можеш да се поучиш от твой връстник.
    Виж, прав си... на никого не би му било приятно да му викат "пенсия" и да го отбягват заради възрастта. Но, според авторката, щом тези хора са над 40 и му влияят зле, не би трябвало да поддържа чак толкова близък контакт с тях, от уважение към момичето. Естествено, това е само моята гледна точка. Набори има за всичко, това е само което казвам.

Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR Виж мнението
    Невулгарна и мелодична чалга? Искам да чуя как звучи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си