- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Приятелят ми общува с по-възрастни мъже от него и това ме притеснява х_х
По принцип всеки трябва да си знае мястото. Не е нормално това. Все пак казваш, че не е един човек, а са няколко... Сигурно нещо в миналото му е сбъркано, предполагам. :Д Аз на моята възраст съм намерил хора от до за всичко... не може да твърди, че наборите му са зле.
Е, пич... не слушам чалга, не пуша, не пия... не ми е само до ебане... но съм си намерил хора със сходни интересни. Абсолютно винаги има хора за всичко, това имах в предвид. Явно чичковците искат да го пецкат и сега си го защитавате, защото и вие имате подобни фантазииD
Е аз слушам малко чалга, невулгарната и мелодична. Въпросът е, че и заподозреният си е намерил хора със сходни интереси. Не ми се разпитва сега дали е от малък град и просто няма голям избор, но защо възрастта трябва да е порок? Всички ще минем 40-те, ще ти е приятно ли заради това да се отнасят с теб като с прокажен? Житейският опит не е нещо, което може да се придобие без остаряване, следователно не можеш да се поучиш от твой връстник.
Виж, прав си... на никого не би му било приятно да му викат "пенсия" и да го отбягват заради възрастта. Но, според авторката, щом тези хора са над 40 и му влияят зле, не би трябвало да поддържа чак толкова близък контакт с тях, от уважение към момичето. Естествено, това е само моята гледна точка. Набори има за всичко, това е само което казвам.