.
Отговор в тема
Страница 2 от 29 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 716
    Твърдо съм против.... най-много да се реша на семейни начела

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    В брака няма смисъл ,щом някой те обича няма нужда ти го доказва,като сключва брак...А след като се сключи брака,тоя/тази до теб спира да ти сваля звезди защото този човек вече по документ е твой ......

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    А след като се сключи брака,тоя/тази до теб спира да ти сваля звезди защото този човек вече по документ е твой ......
    Глупости. Тва не е задължително.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на GEMBI
    Твърдо за, това е нещо съвсем нормално и много хубаво.А по-горните коментари ... epic fail.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Глупости.
    Тва не са глупости ..Ако няква какичка види някъв чичко с по-цветна чекова книшка-обичамте парите ти не ме интересуват оженват, се....и след 1 -2 години след кат поисхарчи полвината му пари.. и кат иска развод - и другата половина отиват..улеква му джоба и ''Просто искрата е изчезнала''...да...

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Тва не са глупости ..Ако няква какичка види някъв чичко с по-цветна чекова книшка-обичамте парите ти не ме интересуват оженват, се....и след 1 -2 години след кат поисхарчи полвината му пари.. и кат иска развод - и другата половина отиват..улеква му джоба и ''Просто искрата е изчезнала''...да...
    Има ги всякакви индивиди, не може да слагаш всички под един знаменател. Money doesn't bring you happiness.

Цитирай Първоначално написано от GEMBI Виж мнението
    Money doesn't bring you happiness.
    It's not true..if you have money- you have everything...

Пич много си зелен, има още много паста да ядеш.Парите допринасят за спокоен живот, но не са главното нещо.

Не съм зелен изобщо ама пич ние живеем в българия (виж картата ако не си сигурен )

Какво като живеем в България?На всякъде по света има такива хора, ти май падаш от космоса.

Град
    Варна
    Това е наивно мислене.
    Абсолютно същото все едно да вярваш в единствената, неповторимата и всепомитаща любов. Изпадате в крайности и това... са глупости.

Аз съм "зa" сватбата, но за мен е нормално жена да се жени след 25-27г., защото преди това не знае какво иска. А и повечето ранни бракове водят до развод.

И за и против,казват ,че след брак хората се променяли,един вид се възприемали като лична собственост,с която разполагат както си искат..Отчасти за,заради самото събитие ,бяла рокля и т.н.,но бих предпочела тесен кръг от хора,не знайни и незайни роднини,които да дойдат да се напият и нахранят..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Искам само да подпишем и автоматично да придобия 50% от печалбите и хотелите му, придобити по време на брак, в случай на развод
    А ако реша да го отровя, и дворецът остава за мен

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    За!
    No matter where you go, there they are...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Lady_Chanel Виж мнението
    Аз съм "зa" сватбата, но за мен е нормално жена да се жени след 25-27г., защото преди това не знае какво иска. А и повечето ранни бракове водят до развод.

Не слагай всички под общ знаменател и мъжките не знаят винаги какво искат.

Иначе е желателно брака да се сключи(ако има желание, ofc), когато си живял и познаваш този човек малко повече, за да знаеш, че няма при първия проблем някой от вас да избяга и да вика след себе си "Той/тя е виновен/а! Искам развод!". На семейни начала бих живяла не повече от 5-6 месеца. Мисля, че съвместния живот води връзката до съвсем друго ниво и ако е хубаво и приятно и за двамата, съвсем логично е да се сложи и начало на нещо което да ви обединява и по един друг начин, а именно брака (визрам това, че не искам извънбрачни деца и никога няма да оставя детето ми да се роди без втори родител).
    *сън*

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    На семейни начала бих живяла не повече от 5-6 месеца.

че не искам извънбрачни деца и никога няма да оставя детето ми да се роди без втори родител).
    Ти какво визираш под семейни начала? На семейни начала можеш да си живееш и без брак.

Извънбрачни деца, да, но това изобщо не означава, че бащата няма да го има. Извънбрачни означава дете сключено между хора, които нямат брак, а не такива които не са заедно.
    Говориш против общия знаменател, а същевременно сама лепиш някакви криви дефиниции.

anonymous708973
    Guest
    Маги, ако детето е родено от жена, която няма сключен брак, се минават едни леко унизителни (по мое мнение) процедури по припознаване от бащата, за да може то да носи неговата фамилия. Често млади семейства не го правят, тоест детето носи фамилията на майката (май), за да взимат помощи за самотна майка. Меко казано абсурдно решение за мен.

А поста на Фъкмисмайл изобщо не е в час, пълно е с "криви дефиниции", както ти се изрази.
    Значи какво, хващаш си гадже, става сериозно, тръгвате да живеете заедно и след не повече от 5-6 месеца се жените ли? Хъх.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-04-2014 на 16:35

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    въпрос на избор ако ще сключвам брак ще е църковен
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    въпрос на избор ако ще сключвам брак ще е църковен
    в България не можеш да сключиш църковен брак, ако нямаш граждански

Аз лично за себе си съм за. Нямам против хората, които не искат сватба или брак, не искам те да ме убеждават в мнението си, не ги убеждавам в моето.
    Моята сватба би била по-нетрадиционна за нашите представи - виждам я или като изискан коктейл, или като слънчева церемония на плажа. Ако ще са хора, кокошки, оркестри, кебапчета и силна музика - предпочитам да не се състои въобще.
    Каквото и да мислиш по въпроса, важното е и партньорът ти да е на същото мнение. Иначе става мазало.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    в България не можеш да сключиш църковен брак, ако нямаш граждански
    това не го знаех

явно тук господ се интересува от листовете
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    това не го знаех

явно тук господ се интересува от листовете
    не, просто законът казва, че единственият валиден брак е гражданския
    съответно, за да сключиш църковен брак ти искат свидетелство за сключен граждански

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Маги, ако детето е родено от жена, която няма сключен брак, се минават едни леко унизителни (по мое мнение) процедури по припознаване от бащата, за да може то да носи неговата фамилия.
    Пантерке, а не е ли унизително да се предлага брак, само щото каката е надула корема?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си