.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не се заяждам, ама от кога ОКР (или по наше му OCD) може да се преодолява и как?
    Ако под ОКР се има впредвид Обсесивно компулсивно растройство преодолява се защо се съмняваш в това? Аз лично сама се справям това не ми е нужен психолог, поне за сега.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 01-05-2014 на 21:01

Цитирай Първоначално написано от SomethingFresh Виж мнението
    Не търся само "задявка" просто търся хора като мен. Имам приятели, които ме обичат, но искам и такива, които наистина разбират нещата, които са ми на главата
    Сори ама какво ще рече това задявка?
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 01-05-2014 на 21:13

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Форумна задявка фор да уин! ;v
    Да не ми намеквате, че свалям някой бе

Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Да не ми намеквате, че свалям някой бе
    Не на теб срамежливке спокойно :Д )

Повече от фен Аватара на GEMBI
    I'm too old and you're too young.

сложно е да имаш задоволителен социален живот...но пък и да принадлежиш на определения компания не е много яко..като цяло май само една алтернатива има

Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Ако под ОКР се има впредвид Обсесивно компулсивно растройство преодолява се защо се съмняваш в това? Аз лично сама се справям това не ми е нужен психолог, поне за сега.
    ОКР може да се нучиш да го контролираш, но винаги ще е там. Ако искаш ходи на психолози, ако искаш сама си прави някакви опити. Това е все едно да ми говориш как можеш да се излекуваш от диабет или астма.
    А и как точно ви пречи да контактувате нормално с хората, освен ако нямаш някоя тежка форма и си си втълпил, че не си жив или, че всичко около теб е илюзия, или по някакъв начин застрашаваш околните?

Мега фен Аватара на Hilary_
    хаха виж с няколко изречения как се наредиха на опашка, а ти си мислиш, че няма с кой да се запознаеш?
    Има и такива периоди. Просто изчакай да отминат и не пропускай възможност, когато ти се отдаде такава.

То ако беше толкова лесно, съвсем щяха да изчезнат нормалните запознанства (те не и, че сега не са дефицит де)

Хахаха Hilari_ да, вероятно си права, може това да е просто период. Interaction- предимствата и недостатъците на технологичната ера :Д HollyGolightly никой не е казвал, че заради ОКР не може да се общува пълноценно. Поне за мен това е болест, която успешно скривам от околните, ако не искам те да не знаят. И с нея и без нея общувам с хората без те да разбират, че съществува

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си