- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да намерим това, което търсим?
сложно е да имаш задоволителен социален живот...но пък и да принадлежиш на определения компания не е много яко..като цяло май само една алтернатива има
ОКР може да се нучиш да го контролираш, но винаги ще е там. Ако искаш ходи на психолози, ако искаш сама си прави някакви опити. Това е все едно да ми говориш как можеш да се излекуваш от диабет или астма.
А и как точно ви пречи да контактувате нормално с хората, освен ако нямаш някоя тежка форма и си си втълпил, че не си жив или, че всичко около теб е илюзия, или по някакъв начин застрашаваш околните?
хаха виж с няколко изречения как се наредиха на опашка, а ти си мислиш, че няма с кой да се запознаеш?
Има и такива периоди. Просто изчакай да отминат и не пропускай възможност, когато ти се отдаде такава.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
То ако беше толкова лесно, съвсем щяха да изчезнат нормалните запознанства (те не и, че сега не са дефицит де)![]()
Хахаха Hilari_ да, вероятно си права, може това да е просто период. Interaction- предимствата и недостатъците на технологичната ера :Д HollyGolightly никой не е казвал, че заради ОКР не може да се общува пълноценно. Поне за мен това е болест, която успешно скривам от околните, ако не искам те да не знаят. И с нея и без нея общувам с хората без те да разбират, че съществува![]()