.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Lightbulb Как да намерим това, което търсим?

Напоследък съм забелязала, че животът ми е монотонен от страна на любовта. Искам да се запозная с нови хора, да намеря някой като мен, а това никак не ми изглежда лесно. Аз никога не съм била аутсайдер или супер комуникативна, винаги съм била нещо по- средата, но за краткия ми съзнателен живот са ми минали доста неща покрай главата (ОКР, паник атаки, начална анорексия, семейни проблеми) и с някои от тях все още се опитвам да се преборя. Не ме е срам от това, че ходя на психолог и се "лекувам" и не мисля, че трябва! Благодарение на тези неща съм научила много за живота и за себе си. Но не мога да срещна хора (или по- скоро човек) като мен тъй като съм малко по- затворен тип. Тъпо е да пиша за това във форум, но е още по- тъпо да не правя нищо по въпроса. Ако имате някакви идеи как може човек да се запознае с хора като него или знаете някакви клубове, ще съм ви благодарна

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не знам дали ще мина за "като теб", иначе щях да ти предложа да се запознаем

Винаги можеш да ми пишеш нещо малко повече за себе си :Д

Супер фен Аватара на D*Rose
    Ако си SomethingFresh и в истинския живот трябва да имаш приятели, просто се забелязва дали си фреш или не; околните го харесват. Впрочем.. училище, работа, университет - колеги, приятели, съученици, съседи - все трябва да имаш някакви познати? Звънни, пиши, питай.. все някой ще се съгласи. Друг вариант - запиши се да тренираш нещо - фитнес, йога, канго джъмпинг (не мога да повярвам..), там също се правят нови запознанства. Просто.. бъди по-отворена, по-комуникативна.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Излизай на места, където има повече хора. Там може да срещнеш различни хора, някои от които биха могли да имат сходни интереси. Включи се в клубове и организации, с които имате общи цели/интереси. Там също ще се запознаеш с много хора. Друг начин е по форумите и интернет пространството, но в повечето случаи никога няма да се видите и не знаеш на дали няма да попаднеш на някой откачен или двуличен човек. Просто, когато си говориш с някой през интернет, трябва да си имаш едно наум.

Знам, проблемът не е в това, че нямам приятели напротив, просто те някакси сами са дошли при мен. Знам, че трябва да стм по- комуникативна, но не съм типът човек, който купонясва и завързва множество контакти по клубове и тн. Знам, че интернет не е начина, но все пак съм длъжна да опитам и това. Мерси за идеите за включването в различни организации и за спортните клубове, супер сте )

Повече от фен Аватара на zliat
    Има доста сайтове за запознанства,в които не се търси само секс.Според мен е добър вариант.
    Но трябва да внимаваш разбира се какво пишеш,какви снимки казваш и най-вече като решиш
    да се срещаш за 1-ви път....с някой от мрежата.Ааа и имаш лично съобщение.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Имаме доста сходни неща и аз търся своята половинка. А относно ОКР-то все още се боря с него, въпреки, че почти сам го преодоляла.

Ако искаш ми пиши на лично.

Град
    София
    Имаш лично :Д

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Форумна задявка фор да уин! ;v
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    e и аз ама...

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Да не ми намеквате, че свалям някой бе

Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Да не ми намеквате, че свалям някой бе
    Не на теб срамежливке спокойно :Д )

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Нещо не вдявам много.. Става въпрос за лично съобщение

Град
    София
    Нещо не вдявам много.. Става въпрос за лично съобщение
    Споко, срамежливке.

Не търся само "задявка" просто търся хора като мен. Имам приятели, които ме обичат, но искам и такива, които наистина разбират нещата, които са ми на главата

Цитирай Първоначално написано от SomethingFresh Виж мнението
    Не търся само "задявка" просто търся хора като мен. Имам приятели, които ме обичат, но искам и такива, които наистина разбират нещата, които са ми на главата
    Сори ама какво ще рече това задявка?
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 01-05-2014 на 21:13

Мега фен Аватара на trabi_bs
    И аз съм без половинка, но знам,че някъде там се намира тя.иИначе започни да заговаряш непознатите или в фасе.Сайтовете също са добра идеял

Бих ти казал да смениш постоянните местонахождения на които ходиш (кафенета, клубове, дори и град може би :Р )
    Смени също и сайтовете (макар че съм сигурен, че в днешно време се ползва повече Фейсбук от колкото сайтовете за запознанства) И най вече се опитай да излизаш с не толкова близки приятели .. еднообразието не е хубаво нещо. Аз имах същия проблем и си го реших : )

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Аз обичам да се запознавам с момичета, ама освен хубави, трябва и да забавни и интелигенти. Покриваш ли условията :O

Ако си достатъчно широкоскроена личност едва ли ще ти е много сложно да се запознаеш с нови хора. Ти каза, че имаш приятели, ами излизай с тях на различни места, запознай се с техни приятели, които не познаваш и така със сигурност ще срещнеш хора, с които ще имате общи интереси.А и недей да търсиш определен тип хора, защото от всеки можеш да научиш по нещо и да споделите едно добро приятелство.

Не се заяждам, ама от кога ОКР (или по наше му OCD) може да се преодолява и как?

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не се заяждам, ама от кога ОКР (или по наше му OCD) може да се преодолява и как?
    Ако под ОКР се има впредвид Обсесивно компулсивно растройство преодолява се защо се съмняваш в това? Аз лично сама се справям това не ми е нужен психолог, поне за сега.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 01-05-2014 на 21:01

Ако под ОКР се има впредвид Обсесивно компулсивно растройство преодолява се защо се съмняваш в това? Аз лично сама се справям това не ми е нужен психолог, поне за сега.
    ОКР може да се нучиш да го контролираш, но винаги ще е там. Ако искаш ходи на психолози, ако искаш сама си прави някакви опити. Това е все едно да ми говориш как можеш да се излекуваш от диабет или астма.
    А и как точно ви пречи да контактувате нормално с хората, освен ако нямаш някоя тежка форма и си си втълпил, че не си жив или, че всичко около теб е илюзия, или по някакъв начин застрашаваш околните?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си