- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно Бенки
Здравейте първо на всички. (wave)
Не съм сигорен дали съм написал темата във правилния раздел ако не съм моля да бъде преместена..
Така въпроса ми е ясен от заглавието за какво искам да питам..имам една бенка на ръката и ме е срам лятото да ходя по-тениски и се налага да избирам тениски със доста дълги ръкави за да я крия, а когато се вижда всеки ме гледа срам ме е много дали мога да я премахна някак и как ?
Ще съм адски благодарен ако ме посъветвате нещо.
Благодаря предварително! :P
А дали има бенка вид която да не може да бъде премахната някои да ли е наясно ?![]()
А дали мога да се посъветвам със Дерматолог защото със личната ми лекарка работа е много сложна..
Да ти имам и проблема... консултирай се с дерматолог, но да знаеш че нищо от това няма да бъде поето от здравната каса, понеже е козметично, а не е наложително да я махнеш.
Понякога бенките са доста грознички - зависи от големината и формата...ако авторката това я притеснява нека да търси начини за отстраняването й...
ако е брадавица е грозно, бенките не виждам какъв е проблема. аз имам около 20 бенки по цялото тяло и даже им се радвам![]()
Някъде бях чела, че хората с повече бемки живеят по-дълго.Аз също имам много, и не ме е срам.