.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на sramejlivkaa

Smile Гел за вежди

Тъй като постоянно ми се разрошват веждите, гледах из интернет разни статии за това. На много места пишеше, че имало разни гелове при които веждите си запазвали формата през целия ден. Не мисля да ги подсригвам, защото растат още повече. Ползвали ли сте нещо подобно и какво мислите за него?

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    ами мисля че може веждите да ти опадат xD или нещо др.лошо

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Пробвай с вакса.

Цитирай Първоначално написано от Anastasiq5910 Виж мнението
    ами мисля че може веждите да ти опадат xD или нещо др.лошо
    Ако си мислиш, че се базикам влез в гугъл и прочети. Не съм го измислила аз въпросния гел за вежди и надали ще получа "веждопад".
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 01-04-2014 на 20:36

ИИИИИИИИИИИИИИИИИИ Неска гледах Rejep Ivedik, много як филм деа..

Повече от фен Аватара на rositzza
    Катрис и Есенс знам че имат такива гелове. Пробвай с лак за коса Пръскаш на четката за веждите малко и почваш да ги оформяш

Ами според мен и гел за коса ще свърши работа, или по-добре вакса. Не би трябвало да стои зле, но ако все пак не се получава, потърси такива гелчета специално за това. В DM разгледай на щанда на Alverde, там имаше такова гелче, 5-6 лв струваше. И съставките са ОК.

Едит: Сега се сетих, че може и с безцветна спирала да пробваш да ги оформиш.

Супер фен Аватара на girl91
    Продават се безцветни спирали, които са под формата на гел и са точно за фиксиране на веждите, стават и за мигли. Сещам се за тази на Essence:

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Продават се безцветни спирали, които са под формата на гел и са точно за фиксиране на веждите, стават и за мигли. Сещам се за тази на Essence:
    Да това си е супер, а попринцип ако не се лъжа можеш да го използваш и за миглите ако просто искаш да ги оформиш без да се "черниш"

Мега фен Аватара на tori
    Окей, не разбирам защо, по дяволите, сте готови да слагате вакси и гелове за коси, при положение, че има такива за мигли и вежди. Бас държа, че е по-добре авторката да даде 5-6 лева за такъв, отколкото да се маца с Тафт 54384 степен. Мацка, обиколи из по-големите магазини тип ДМ, Лили, Бюти зоун и така нататък. Сигурно ще намериш такъв гел.

Благодаря за съветите, които ми дадохте. Ще проверя в някой козметичен магазин ако ли не ще си поръчам.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Купих си посочения нагоре гел на Есенс и върши работа.В ДМ го има и беше около 5 лв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си