- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гел за вежди
Тъй като постоянно ми се разрошват веждите, гледах из интернет разни статии за това. На много места пишеше, че имало разни гелове при които веждите си запазвали формата през целия ден. Не мисля да ги подсригвам, защото растат още повече. Ползвали ли сте нещо подобно и какво мислите за него?
ами мисля че може веждите да ти опадат xD или нещо др.лошо![]()
Катрис и Есенс знам че имат такива гелове. Пробвай с лак за косаПръскаш на четката за веждите малко и почваш да ги оформяш
Ами според мен и гел за коса ще свърши работа, или по-добре вакса. Не би трябвало да стои зле, но ако все пак не се получава, потърси такива гелчета специално за това. В DM разгледай на щанда на Alverde, там имаше такова гелче, 5-6 лв струваше. И съставките са ОК.
Едит: Сега се сетих, че може и с безцветна спирала да пробваш да ги оформиш.
Продават се безцветни спирали, които са под формата на гел и са точно за фиксиране на веждите, стават и за мигли. Сещам се за тази на Essence:
![]()
Окей, не разбирам защо, по дяволите, сте готови да слагате вакси и гелове за коси, при положение, че има такива за мигли и вежди. Бас държа, че е по-добре авторката да даде 5-6 лева за такъв, отколкото да се маца с Тафт 54384 степен. Мацка, обиколи из по-големите магазини тип ДМ, Лили, Бюти зоун и така нататък. Сигурно ще намериш такъв гел.
Благодаря за съветите, които ми дадохте. Ще проверя в някой козметичен магазин ако ли не ще си поръчам.![]()
Купих си посочения нагоре гел на Есенс и върши работа.В ДМ го има и беше около 5 лв.