- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- darknesswillfall ПредатеЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
Мноуу си кух ве, вчера те видях зако не се обади.Начи предпочиташ тъпи и грозни мастии дет на човек не мязат.Разминахме се докато паркираше Г--то в Лазур..Коя беше тая Тъпа Изсухлена Мастияя отдясноо????? Дигни си критерийте стига излиза с бургаските миндили
някъв броманс се заформя тука
поне момичето да бе красиво,нямаше да ти са сърдя пък тии......тя на човек не мязаше е .................................................. .............
Уффффффф защо тема пускаш що не пита първо , ся целия форум ли да четечакай ся ще ти обясня на лични
не си и прави трудаислех те за приятел но явно не си ................
по-добре да бе излязал с циганка,по-красива щеше да бъде......
работниците ми е добре да си вършат работата си , не им плащам за хубост туи не е модно шоу
е траби не се впрягай така верно
какво печелиш от това?
явно е бил зает вече
нали си мъж вее??? градинки няма ли??,че да ходиш да пикаеш в заведенията . ти мъж ли си или путка????
Той е цивилизован, не иска да си развява патока на публични места.
да сещам семисля да се пусна по течението отново , както ти казах
![]()
ше се комплексират бургаските батки , мноо съм обемен![]()
стига са сърди задник прибрах са късно , плюс тва колежката ми не е нито много красива нито много грозна , щото ако е много хубава няма да ми е само колежка , ако е много грозна ше плаши клиентите бахтиаз с работниците си не излизам по барове споко
![]()
начи нито е колежка нито гадже, колко ти плати да я изведеш мистар жиголо???и за последно си губя от времето да ти отговарям