Цитирай Първоначално написано от Vivitu483 Виж мнението
Защото повечето мъже са такива.
Не е вярно,вие само на такива попадате и по такива се заглеждате

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
Не, повечето мъже не са такива, просто вие на такива се радвате и след такива тичате. Като са ви ниски стандартите, ще ревете после и ще се чудите от къде ви е дошло.
Видяла му колата и краката и едва ли не омекнали. Той бил различен, защо? Защото карал скъпа кола ли? Да си си държала на принципите и да не си си легнала веднага с него, той едва скъсал с приятелката си, ти вече си му се навряла и му вярваш от първата секунда на запознанството. Като те е видял колко малко ти трябва,за да клъвнеш, защо да не се възползва, ако не беше казала на приятелят си, не 2 ами и година можеше да си те върти.
Ти си напълно права!!

Цитирай Първоначално написано от Vivitu483 Виж мнението
Но и ти имаш вина, не е трябвало да казваш на онова момче.
Защо за да продължи красивата лъжа ли?

Цитирай Първоначално написано от M.Metodieva Виж мнението
Нещата ,които говореше не бяха за хвалене,по никакъв начин не ме впечатлил,за нещата които ми е говорил,за миналото си ,аз също имам минало ,но то си е там живота продължава.
Такива хора са буквално професионални свалячи,направо си съчинил челия живот(сигурна ли си че се казва и Росен /шега/).А за това че не се хвалил той не е целял това,не е искал да се изтъква-искал е да го съжалиш,а колкото до приказките всеки може да ти каже ена хубава приказка и от там нататък да те изслушва като нямо куче.Не се бой ще си намериш някои с който ще си паснете

Успех